Érzéketlen lennék?
"Sőt, semmit nem utálok jobban, mint amikor valaki kimutatja az érzéseit, én sem engedem el magam sosem, és ezt viszont is elvárom a többi embertől."
Ha ez így, ebben a formában, ahogy leírtad, komolyan áll, akkor igen, érzéketlen vagy.
Az más kérdés, ha az érzelmi játszmákba nem vagy hajlandó belemenni, de ez nem kifejezetten az érzéketlen emberek sajátja.
Viszont azt ne felejtsd el, hogy bizony te is kimutatod az érzelmeidet, hiába tagadod. Jelenleg épp a nagymamád felé. Egy éve duzzogsz és játszod a sértődöttet. Nehogy azt hidd, hogy az érzelmek rossz, megvetendő dolgok, azt meg főleg ne, hogy te felettük állsz, mert nem igaz. Nyakig bennük vagy.
én ebben nem látok semmi felháborítót, persze egy bizonyos kor után az ember hajlamos szenilissé és rossz indulatúvá válni, de a példa szövegedet amúgy nem is értem:S behisztiztél és ahelyett hogy csak ünnepekkor találkoznál és beszélnél vele, ehelyett minden nap átmész hozzá szó nélkül segíteni ezzel mintegy te is érzelmi zsarolással büntetve őt. Hisztis kamasz vagy aki azt hiszi feljebb való mert érzelem mentes holott a düh nagyon is benned van és a reakciód tiszta rosszindulat.
Tudod én mit csináltam amikor apám megsértett? Nem beszéltem és nem TALÁLKOZTAM vele soha többet. DE ehhez bántó szavakat kellett rám mondania(ku..va és társai), meg kellett halálosan fenyegetnie, végül anyámat is megpróbálta megölni és próbált minket fizikailag és érzelmileg bántani. Ennyi minden kellett hozzá, ehhez képest a te problémád egyelőre úgy tűnik csak fel van nagyolva és bakfittyet sem ér.
"egy embernek legyen már tartása"
Az, hogy szociopatát játszik, nem azt jelenti, hogy tartása van. Csak gyáva, mert nem meri kimutatni az érzéseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!