Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan lépjek túl rajta?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl rajta?

Figyelt kérdés

Szóval jó féléve volt egy barátnőm, az volt az első olyan kapcsolatom, aminél tényleg megértettem milyen is lehet szerelmesnek lenni.

De mindezt próbálom elnyomni magamban, most van barátom is... Viszont párszor beszéltünk azóta is, teljesen civil, csak mint két ismerős/barát, azóta hogy alakultak a dolgok, mivel nem igazán történt rossz hangnemben a szakítás, igazából csak a távolság miatt.

Nem tudok teljesen túllépni rajta, főleg úgy, hogy elnyomom azt, aki valójában vagyok...

2022. ápr. 25. 02:02
 1/3 anonim ***** válasza:
87%

Mondjuk kezdésnek ne nyomd el magadban. Aztán sok értelme nincs kapcsolatban lenned, mikor még az előzőt se dolgoztad fel...

Valószínűleg egyedül kellett volna átlendülni ezen, letudni a hiányát, feldolgozni hogy vége van. Cserébe beleugrottál egy újba és szenvedsz tovább.

Ez történik ilyenkor.

2022. ápr. 25. 02:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Biszex vagy?

Hát első körben tanuld meg hibáztatni, mert félig ő tehet arról, hogy már nem vagytok együtt!

Ne bocsásd meg ezt csak úgy, hogy közben magadat szivatod.

2022. máj. 4. 20:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok biszex, de mivel nem fogadják el mindezt itthon próbálom elnyomni magamban és legalább bi lenni...
2022. máj. 4. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!