Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelöljem be a pasit?
Figyelt kérdés
Felhozott a facebook egy pasit az ajánlások között hogy ismerősnek jelölhetem őt.Nem ismerem de nagyon megtetszett.Ha rámír hogy miért jelöltem be mit írjak neki?2022. ápr. 18. 08:20
1/20 anonim válasza:
"Ha rámír hogy miért jelöltem be mit írjak neki?" - Nem árt a tudtára adni, hogy szimpi neked.:)
2/20 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy tök szimpi volt és szivesen megismernéd.
3/20 A kérdező kommentje:
De nem gáz hogy a lány kezdeményez?
2022. ápr. 18. 09:21
5/20 anonim válasza:
Amit itt írtál, az igazat: "fb felhozott ismerősnek és szimpatikus voltál"
6/20 anonim válasza:
Ha nem találkoztál vele, akkor igen, őszintén el kell mondani. Mert ki fog tiltani a francba
8/20 anonim válasza:
✅ VAN egy ötletem !
✅ Előbb az ismerősei közül jelölj be valakit !
✅ És aztán a srácot ! (közös ismerősre hivatkozva:)
9/20 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudtam bejelölni.Már nem talalom facebokoon,három fb profilról is rá kerestem de nem hozta fel,akkor letörölte magát facebookról?
2022. ápr. 19. 07:19
10/20 A kérdező kommentje:
Reggel a buszon uncsim is rákeresett de neki sem hozta fel.
2022. ápr. 19. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!