Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Istenem miért nem merek ráírni még úgy sem hogy ő jött oda hozzám , és vezetett rá hogy jelöljem be ismerősnek????
ui:
tisztelet a kivételnek
A farkamat küldtem el az egyik barátnőmnek,megmutatta az anyjának,meg az összes barátnőinek. Ezt elmondta nekem,nem érdekelt igazán...tök mindegy mit mondanak rólad,mindig lesz olyan akinek nem tetszik valami és nem csak rólad van szó,minden emberrel ez a helyzet.
Biztos volt aki azt mondta kicsi a hátam mögött,olyan is volt akinek tetszett. De egyáltalán nem számított a véleményük a további életemben.
Ha úgy veszük igaza van a 2# 😂Csak f@szos rész helyere mást is írhatót volna...
De tényleg edtol nem kéne félned na és ha továbbítják?!?!
Mi van akor hadd röhögjenek én is csomószor írtam rá lányokra de soha nem gondoltam ilyen buta dolgokon ;)
Gondolj bele milyen rossz indulatú lány csinál ilyet ??
ha normálisan írsz rá pl se nem fura és nem is bunkó hannem ilyen kedves de még is frappáns üzit küldesz akkor ha még tovább is kuldi az azért van mert cukinak talalt és dicsekedni akar vele,hogy neki milyen udvarlója van
Da ha tényleg ilyen gaz -nagyon csöpögős nyálas veseket írogatsz persze,hogy tovább küldik nem lenne rá joguk meg még így is undorító dolog de nincs mit tenni ilyenek a lányok egy érettebb lány nem csinálna ilyet..
Kicsit szocializálódj és havarkosj persze ne a nagyhangú egyenekel mert velük nem érezned jól magad hannem az olyan magának való fiúkkal mint aki te vagy
Ugyan ez igaz a lányoknal olyan lanyal ismerkdj aki kicsit visszahúzódó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!