Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vissza jelöljem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza jelöljem?

Figyelt kérdés
Pár éve volt egy fiú akivel nagyon jóban voltam és randiztunk de én bizonyos okok miatt azt mondtam legyünk csak barátok, utánna meg azt is hogy ne beszéljünk. Nem csinált úgymond semmi rosszat de nem akartam játszadozni vele így ez volt a legkorrektebb vele szemben. Nemrég beaddolt snapchaten és szerintetek elfogadjam? Vajon mit akarhat ennyi idő után?

2021. szept. 10. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát, az attól függ. Változott a döntésed iránta?
2021. szept. 10. 15:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem, azóta nem is beszéltünk ezért nem is értem mit szeretne.
2021. szept. 10. 15:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha még mindig nem tetszik akkor szerintem ne, nehogy félreértse és azt hidje van esélye. Ha időközben változott róla a véleményed akkor szerintem igen.
2021. szept. 10. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
3-massal értek egyet. Lehet csak streakelni akar, de jobb lenne ,ha nem értené félre sem. Korrekt volt tőled, hogy így kezelted.
2021. szept. 10. 19:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget<3
2021. szept. 10. 20:02
 6/6 anonim ***** válasza:
54%
Egy beaddolás nem jelent semmit, főleg snapen, lehet azt sem tudja kit addolt be.
2021. szept. 11. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!