Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem áll fel 17 évesen ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem áll fel 17 évesen ha szexre kerül a sor. Hogyan tudnék ellazulni?

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok és kicsit stresszelek az első miatt. Emelett ott van az is hogy már egyszer megprobáltuk jó is volt az eleje a gumi kicsit szorított meg nagyon izgultam de amikor betettem volna akkor lelankadt teljesen és emiatt a rossz élmény miatt se úgy müködik ilyen helyzetekbe már.Ez rettentően megviselt és szarul éreztem magam amiatt is maradt meg annyira ez a rossz élmény. Ami még fontos hogy nem merevedési probléma mert pettingnél meg amikor ő csinálja kézzel akkor úgy áll mint a cövek inkább már pszichés gond miatt nem megy. Nem is tudom sokáig fenntartani a merevedém gyorsan lelankadok ilyen helyzetben. Megfelelési kényszerem is van ami szintén nem segít. Nem tudok ellazulni ilyen helyzetekben és az se segít hogy a barátnőm is szűz mert rá is oda kell figyelnem meg persze a magam gondja is ott van. Probálok nem rástresszelni de egyre jobban esik össze az önbecsülésem minden probálkozásnál. Valaki tudna valami tanácsot adni hogy hogyan lehetnék túl az elsőn sikeresen és stresszmentesen?
2022. ápr. 15. 11:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azt elég könnyen el lehet dönteni, hogy a gumi felhelyezésénél a vérkeringéseddel van-e probléma vagy az izgatottsággal. Húzz fel egyet, amikor egyedül, teljesítménykényszer nélkül vagy otthon. Ha az erekciód úgy megmarad, akkor valószínűleg az izgatottság is közrejátszik. Mindazonáltal a gumira is figyelj. Az nem normális, ha szorít, és ha túl szűk, akkor ki is repedhet akció közben. Mérd le a körméreted erektált állapotban, oszd el kettővel és próbálj rá valót találni a dobozon (kicsit elrejtve) található névleges szélesség alapján.
2022. ápr. 18. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!