Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem áll fel 17 évesen ha szexre kerül a sor. Hogyan tudnék ellazulni?
Itt leginkább nem te tudsz tenni a siker érdekében, hanem a partnered.
Mert te hiába mondod magadnak, hogy minden OK lesz, ha ő mondjuk megjegyzéseket tesz, netán kigúnyol.
ellenben ha neked nincs kellő önbizalmad, de ő bátorít, megnyugtat, akkor sikerülni fog.
Ne aggódj túlságosan rajta, mert az teljesen normális, hogy stresszesen nem áll fel. Ettől még nem vagy impotens. Ebben a korban nyilván a barátnőd is tudja, hogy nincs túl sok tapasztalatod.
Beszéld meg vele, hogy szeretnél egyelőre az előjátéknál maradni, mert a szexet kicsit túlizgulod. Amikor érzed, hogy jó merev vagy, tegyél róla, hogy észrevegye, pl. dörzsöld magad hozzá. Ettől ő is látni fogja, hogy nincsenek szervi bajok, és rólad is leveszi a terhet a tudat, hogy bármi kételye volt, azt eloszlattad. Élvezd a pillanatot, hogy demonstrálhatod a férfiasságodat. Legyél büszke magadra.
Ha ez megvolt, és úgy érzed, hogy nagyon be vagy indulva, és stabil a merevedésed, akkor hagyd, hogy megérintse és játsszon vele. Ha ez is jól megy, akkor próbáljátok ugyanezt gumival, ahogy az előző írta. Ha ez is jól megy, akkor miközben egymást izgatjátok, és stabilnak érzed a helyzetet, próbáld meg a farkaddal izgatni a csiklóját (gumival!), hogy szokjátok a pozíciót. (Mondd neki előtte, hogy mit akarsz csinálni.) Ha már ez is megy, és a testnyílást se kell már hosszú másodpercekig keresgélni, akkor tényleg csak be kell tenni. Előtte azért kérdezd meg, hogy berakhatod-e. Szép finoman, és végig nézd, hogy nem fáj-e neki.
Tipp 1: Próbálj csak úgy feljebb lépni a következő szintre, ha úgy érzed, hogy nagy valószínűséggel nem lesz probléma. Ezzel megkíméled magad a negatív élménytől.
Tipp 2: Használjatok erre való síkosítót a gumin. Ugyanazon a polcon van a boltban, mint a gumi. Ha ő is izgul, akkor esetleg nem lesz teljesen nedves, és fájni fog neki.
Végezetül ha ez megnyugtat: eddig minden kapcsolatomban úgy indítottam, mint te, és pár próbálkozás után sikerült legyűrni az idegességet. Utána pedig minden a legnagyobb rendben volt. Nem lesz gond nálad se.
Szerintem tuti a stressztől nem áll fel.
Egyébként a 4es nem ír hülyeséget, csak nem berúgni kell, hanem egy kicsit inni. Jobban el tudsz lazulni. Erre ne átokként gondolj, hogy első alkalom. Ez egy tök jó dolog. Nézd a jó oldalát. Túl fogsz rajta esni. Egy olyan lánnyal lesz az első, akit szeretsz. Felfedezitek egymás testét, minden kis porcikáját, mégjobban össze fogtok csiszolódni... Sorolhatnám még, lényeg hogy a jó dolgokat keresd. Ne egyből akarjatok belevágni, előbb legyen egy jó kis előjáték. Vagy ha a gumi miatt lankadsz, akkor ahogy az egyik válaszoló is írta csak szépen fokozatosan.
A jelenlegi kapcsolatomban konkrétan az első 3 próbálkozásból nulla siker lett, pedig én már nem voltam szűz. Aztán a negyediknél mintha mi se történt volna, elkezdtük, és minden probléma nélkül ment. Aztán 3 jó menet után megint jött a probléma: fáradt voltam, már nem is annyira kanos, mivel előtte lévő 1 napban kétszer volt szex, de a lényeg, hogy akármennyire akartam, nem jött össze. Mondom jó, akkor most ezt holnap reggelig hanyagoljuk. Másnap reggel ugyan ez, betenném, de szinte teljesen lankadt vagyok. Mondom ilyet nem játszunk, kezdjük elölről, barátnőm elkezdett kézzel izgatni, mikor már teljesen kemény voltam, gondolkodás nélkül koton fel, aztán durr bele.
A lényeg, hogy fejbe tedd magad rendbe. Lehet, hülye tipp, de talán jobb, ha kicsit fáradt vagy, mert legalább nincs erőd ahhoz, hogy túlságosan túlgondold a dolgot.
Köszönöm először is mindenkinek,aki válaszolt.
4 válaszoló: lehet pár korty segítene, ha újra találkozunk akkor kiprobáljuk.
6válaszoló: Tudja ő is hogy nincs szervi oka mert mindig állni szokott, amíg rá nem kerül a gumi. Lehet a gumiválasztás az amit még jól el kéne találni és a benne való komfort érzést mert amilyeneket eddig vettem az mind nagyon szoros volt (arra is gondoltam hogy elszorította a vérkeringést) meg kicsi. De a tippek nagyon jók.
8 válaszoló: Igen valószínüleg a gondolkodást kellene megváltoztatnom ezzel kapcsolatban.
Esetleg valakinek valami tanácsa nincs hogyan szokhatnám meg a gumit? Mert gondolkodtam rajta és lehet ez a stressznek a forrása. Előre is köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!