Hogy segítsek neki ellazulni?
Figyelt kérdés
Páromnak holnap lesz a záróvizsgája és látom, hogy ideges nagyon.
Tudom, hogy sokat nem tehetek, csak jelzem, hogy számíthat rám, próbálom viccesre venni mindig hangvételt is ahol odaillik, mást nemnagyon tudok kitalálni. Sajnos az nem opció, hogy fizikai jelenléttel ott legyek mellette.
De olyan rossz tudni, hogy így odavan, úgy segítenék rajta.
Ti hasonló helyzetben hogy segítenétek, segítettetek a párotoknak?
2020. júl. 5. 18:41
1/1 danna_manna08 válasza:
Már ahogy látom nem aktuális, de nekem testvérem egyetemista és nagyon sokat izgul, mert szivatják őket mint a sza@t. Ilyenkor Ő eléggé bunkó lesz, inkább hagyni szoktam és egy egy szó előtte, vagy esetleg kis ajándék(csoki, üdítő) én így szoktam segíteni, nála a nyugi sikerülni fog nem használ:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!