Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek nagy korkülönbség?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagy korkülönbség? 16L és 23F

Figyelt kérdés

2022. ápr. 12. 20:45
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
67%
Teljesen rendben van. Nekem 24 évesen volt 17 éves barátnőm és pont ugyanott voltunk érettség szempontjából. Bizonyos férfiak, ahogy én is, lassabban érünk. A lányok pedig normális tempóban érnek. A környezetemben azt tapasztaltam, hogy azok a kapcsolatok működnek a legjobban, ahol van minimum 5 év korkülönbség.
2022. ápr. 13. 11:03
 22/41 anonim ***** válasza:
80%
Én azt tapasztaltam, hogy ha egy srácnak jó a családi háttere (nem csak pénzre gondolok), akkor hajlamos sokkal lassabban érni. Ezek a srácok, sokkal fiatalabb lányokkal szoktak járni, mert velük vannak egy érettségi szinten. Ebből a szempontból nézve ez még nem is nagy korkülönbség. Számomra ott kezdődik a nagy korkülönbség, ha a lány 15 alatti és a srác 20 feletti. Ott már tényleg nagy különbségek vannak, de amíg mindketten 15-25 között vagytok, szerintem teljesen egészséges.
2022. ápr. 13. 11:13
 23/41 anonim ***** válasza:
30%
Igen, elég sok. Nagynéném és köztem 1 évvel nagyobb korkülönbség van, nagyon jóban vagyok vele, de érződik hogy gyerek vagyok hozzá képest (18 éves).Egyszerűen nem egyeznek se a prioritások, se a világnézet. Szeretnék utazni, világot látni, többet tanulni, minden nap új dolgot kipróbálni, közben ő már tervezi a hitelt a gyerekszobához, stabil állása van, és éli nyugodt, békés életét. Arról nem is beszélve hogy hosszútávon, mikor a kezdeti szikra elhalványul, egy tinédzser tomboló hormonjait elég nehéz lesz összeegyeztetni egy felnőtt férfi szükségleteivel, akinek heti 1x, max 2x van kedve hozzá.
2022. ápr. 13. 11:15
 24/41 anonim ***** válasza:
59%

#23 Teljesen más, ha egy lányt és egy nőt hasonlítunk össze, mint egy lányt és egy srácot. A férfiak jelentős része lassabban érik.

A nyelvünkben sem véletlen ez a dolog:

lány > nő

fiú > srác > férfi

A lányok esetében nincs köztes fogalom.

2022. ápr. 13. 11:21
 25/41 anonim ***** válasza:
76%
#23 Kikérem magamnak a tomboló hormonokat. 27 éves férfi vagyok és naponta kétszer van kedvem hozzá. :D
2022. ápr. 13. 11:23
 26/41 anonim ***** válasza:
12%
#24 hagyjuk már ezt, a férfi az férfi, nem kell azzal takarózni hogy "jaaaaj dehát ez rendben van, én lassabban érek ☺️". Tessék felnőni és felnőttként viselkedni, egy 23 éves már bőven az. (#23-as voltam)
2022. ápr. 13. 11:25
 27/41 anonim ***** válasza:
26%
#25 jó, én a google által kiadott átlagot néztem, elnézést kérek :D
2022. ápr. 13. 11:32
 28/41 anonim ***** válasza:
59%
Ez mindig egyénfüggő és sorsfüggő. Amikor legjobb lánybarátom 16 éves volt, összejött 32 éves pasival és 16 éven át együtt voltak.
2022. ápr. 13. 11:40
 29/41 anonim ***** válasza:
14%
Mmm.
2022. ápr. 13. 11:47
 30/41 anonim ***** válasza:
53%

Bizonyos kor fölött a korkülönbség elfoszlik.

Ez a kor előrehaladtával símul.

Ebben a korban soknak tűnik, de, ha inspirálólag tudnak egymásra hatni, abból jól jöhetnek ki.

Nem ismerjük eléggé a körülményeket:

Nem tudjuk, "érettebb"-e a lány és kevésbé "érett"-e a fiu?

Vagy huncut játékot szeretne csupán?

Megannyi kérdést kellene tisztázni, hogy tanácsot adhassunk felelősen.

De szemmel láthatóan a sok "okoskát" ez nemigen zavarja.

De nyugi, a paír/billentyűzet sokmindent elbír.

2022. ápr. 18. 07:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!