Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek nagy korkülönbség?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagy korkülönbség? 16L és 23F

Figyelt kérdés

2022. ápr. 12. 20:45
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
37%

Nem.

Szeretitek egymást? Megvan az összhang? Akkor nehogy már ez a pár év számítson...

Azt pedig jegyezd meg, hogy a saját életedet kell élned, és nem másokét.

2022. ápr. 12. 22:57
 12/41 anonim ***** válasza:
28%

"Én 23 évesen nemigen tudtam volna miről beszélgetni egy kis tinivel."

Ez a te szellemi szegénységedet mutatja, semmi mást.

"Egy 23 éves férfinak az életét kellene építeni és nem tinilányokkal foglalkozni."

Ja, igen, akkor holnaptól életépítő szakmunkás leszek. Meddig is? Mikor lehet mással is foglalkoznom?

Tudod, ez nem így megy. Az életét az ember gyermekkorától kezdve építi, kezdve attól, hogy elkezd beszélni, járni, megismerni a környezetét, majd az iskolában elkezd tanuni, esetleg később egyetemre megy, majd munkatapasztalatot szerez, de ami a lényeg, hogy mindemellett ÉL. Kapcsolatokat épít, barátságok, szerelmek szövődnek, szórakozik, jól érzi magát. Folyamatokról beszélünk, amik évtizedeken át tartanak.

"valóban kíváncsi rád az a 23 éves srác, vagy csak meg akar fektetni és utána eldobni?"

Meg fogsz lepődni, de ugyanilyen kételyek felmerülhetnek 16, 18, sőt, akár még 14 éveseknél is.

"Kevés esély persze van arra, hogy komolyan gondolja."

Most túl azon, hogy néhány évet úgy állítunk be, mintha az több évtized lenne, tapasztalat, hogy 18 alatt arányaiban több az, aki csak dugni akar egy jót.

"ő már konkrétan felnőtt, te még gyerek vagy hozzá képest"

Ne dramatizáljuk túl!

Pár évtizede nem volt ritka, hogy 16 évesen már valaki szült. Nem mondom, hogy ez ideális dolog lenne, de azért egy 16 éves már majdnem felnőtt, egy huszonegypár éves meg még épp, hogy csak az.

Egyébként is: ettől még miért ne érthetnék meg egymást?

2022. ápr. 12. 23:05
 13/41 anonim ***** válasza:
64%

Igen, sok. Na nem a gyíkon persze, ahol fél év az “már” fél év (inkább “még csak”, a felnőtteknél) meg a 30-35 évest is meg kell érteni, hogy szegényke teljesen normális, hogy feleannyi idősekre vadászik.

Ő lassan dolgozni megy, ha ugyan már nem dolgozik, diplomázni készülhet. Megbeszélitek majd, hogy nálatok meg egyes lett a matek tz a suliban?

2022. ápr. 12. 23:11
 14/41 anonim ***** válasza:
71%
Igen, nekem ebben a korban kicsit sok
2022. ápr. 12. 23:21
 15/41 anonim ***** válasza:
58%
Igen, ez sok. Ez nem azt jelenti, hogy nem működhet, de ekkora különbség objektíven is sok.
2022. ápr. 12. 23:41
 16/41 anonim ***** válasza:
35%
Még bele fér
2022. ápr. 13. 07:10
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Mióta vagytok együtt?
2022. ápr. 13. 07:13
 18/41 anonim válasza:
29%
Én 45, a párom 23. Na?
2022. ápr. 13. 07:21
 19/41 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem nem. Ha van olyan érett a lány, akkor helyén tudja kezelni.

Én 17 évesen jöttem össze, egy 22 éves fiúval, és 5 évig együtt voltunk.

2022. ápr. 13. 07:48
 20/41 A kérdező kommentje:
17.: Még csak 1 hete vagyunk együtt, elég friss a dolog
2022. ápr. 13. 10:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!