Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mekkora korkülönbség fér bele ha a, a fiú az idősebb? b, a fiú a fiatalabb?
Figyelt kérdés
Kérlek válaszoljátok meg mindkettőt. Ha nem túl kényelmetlen vagy személyes nektek, akkor kort is írjatok légyszi.2022. febr. 9. 17:19
1/16 anonim válasza:
Szia! Én nem lány vagyok, de szerintem nem a kor számít.
2/16 anonim válasza:
17 vagyok, szóval idősebbre kb 21, fiatalabbra 16
4/16 anonim válasza:
16 éves vagyok és talán a 21 belefér még. Idősebb annyira nem.
Nálam fiatalabb pedig nem jön be sajnos.
5/16 anonim válasza:
16 vagyok, max 18-19, a fiatalabbak pedig nem is igen játszanak, max, ha 2-3 hónappal vagyok idősebb.
6/16 anonim válasza:
16 vagyok
Idősebb 20-21 éves korig, fiatalabb pedig max egy év
8/16 anonim válasza:
Számomra pluszban maxiumum 6-7 év, ha fiatalabb pedig 1-2 év.
9/16 anonim válasza:
17 vagyok. Fiatalabbak egyáltalán nem, nagyon max pár hónap. Idősebb 21 éves srác a maximum akivel járnék.
10/16 anonim válasza:
18-25 19/N
Ettől függetlenül bejönnek az idősebbek is, csak velük már túlságosan is különböző életszakaszban járnánk, hogy működjön a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!