Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hibás vagyok? Ez megcsalás?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hibás vagyok? Ez megcsalás?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 7 hónapja vagyunk együtt (nem a legjobb kapcsolat) sokat veszekszünk de alapjába véve elvagyunk azért na de nem ez a lényeg.

A barátnőivel is jóba vagyok, néha együtt bulizunk iszunk stb. Aztán az egyikkel különösen jó a viszonyom és elhivott egy buliba ahol csak nők voltak....mivel ittam már nem tudtam haza vezetni (ja és adott egy extasy tabit is) amitől kanos lettem, jó kedvem volt, fel ajánlatotta nekem és még egy barátnőjének hogy aludjunk nála, de mivel nincs külön ágya egy ágyba kéne aludni...persze igent mondtam erre.

Én voltam közepén az ágyon 2 lánnyal, persze nem bírtam magammal elkezdtem simogatni ezt a lányt (aki a barátnőm legjobb barátnője) és a másikat is....az egészből az lett hogy élő vettem a farkam is és hát elkezdték verni..meg adott egy csókot az egyik.

A vicc az egészben hogy ők is és én is elaludtam, mert bevettem velük pár nyugtatót is, szóval nem volt szex csak ennyi történt...másnap meg haza jöttem, azóta ugyan úgy viselkednek ezek a csajok mint előtte.

El mondjam vagy inkább jobb ha hallgatok?

2022. márc. 27. 22:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Persze, ha beteszed de nem mész el, az sem megcsalás.

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

2022. márc. 28. 10:53
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ja és ha nem fekszel le senkivel csak állva csináljátok az sem megcsalás.

Viccet férre téve, ebből minden részről te maradsz alul.

-A barátnőd barátnője meghívását fogadtad el.

-Elfogadtad az extasyt is.

-Belementél, hogy ágyban alszol velük.

-Te kezdted el simogatni őket.

-Te kaptad elő a lombardódat.

Szóval itt sajna nem sokmindent tudnál mondani mentségedre. A barátnői ha akarnák úgy is kicsavarják a storyt ahogy nekik megfelel szóval, rajtad áll, hogy elmondod e vagy csendbe a szonyeg ala soprod es vagy előkerül onnan vagy nem.

2022. márc. 28. 11:57
 13/19 anonim ***** válasza:
11%
legalább nagy a farkad?
2022. márc. 28. 12:02
 14/19 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki velem nyilván össze veszett nem is akar beszélni velem, de érdekes mód a barátnőivel még mindig jóba van legalábbis azt írta az egyik.
2022. márc. 28. 13:38
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy leirtam 12. valaszkent, ugy csavarjak ki a baratnoi a sztoryt, ahogy nekik jo.

Mellesleg szep kis baratnoi vannak.

2022. márc. 28. 13:55
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát en a helyedben nem mentem volna el a baratnom nélkül.Nem hogy még ott aludjak.Ha valóban szereted a baratnodet akkor nem aludtál volna ott.Csak gratulálni tudok!
2022. márc. 28. 14:50
 17/19 azureknight0715 ***** válasza:
73%

Itt 2 nagyobb dologban hibáztál:

1 megcsaltad

2 ha már megcsaltad csináltad volna rendesen ès legalább elmondhattad volna hogy rèszed volt egy hármasban.

Amugy neg tuti kamu a sztori :D

2022. márc. 29. 18:47
 18/19 anonim válasza:
100%
Undorító.
2022. márc. 30. 04:04
 19/19 anonim ***** válasza:
84%
ha àlva csinàlod, akkor nem megcsalàs, mert nem feküdtetek le.... ha benne vagy a p...jukba, de nem sülsz el, akkor se megcsalàs?
2022. ápr. 1. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!