Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A helyemben összejönnétek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyemben összejönnétek egy ilyen fiúval?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, elmesélem.

A kérdésem egy tipikus rosszfiúról szól. Tudni kell róla hogy általában arra megy hogy megfektessen, csibészes, nem pont egy hűséges típus, kb minden lány odavan érte és ezt kihasználja. Egy mondhatni barátnőm is odavolt érte, de őt eleve csak kihasználta, egy másik lányt akart féltekénnyé tenni azzal, hogy összejött rögtön az unokatesójával. Ez a lány nem vette ezt észre hogy csak erre megy ki a dolog és belebolondult a srácba. Aztán vége is lett ia barátnőmmel. DE amúgy ennek ellenére ő legbelül nem ilyen, ez csak a felszín, és erről ismert mert csak ilyen kapcsolatai jöttek neki össze.

Látásból ismertük egymást, aztán ő még ősszel rámírt facen és beszélgettünk. Észrevettem az írásából hogy ő közeledni próbál felém mint nőhöz. Én kicsit szívtam a vérét meg ilyenek és ez tetszett neki (tudtam hogy ő a könnyen kapható lányokhoz van szokva és én nem vagyok olyan ezt észre is vette). Találkozni akart velem. Én eleve nem akartam ebbe az egészbe belemenni mert tudtam hogy a barátnőmmel kavart és ő szereti a srácot. Meg nem épp jó dolgokat hallottam róla, de úgy voltam vele ez semmit nem jelent bárkiről mondhatnak bármit nem azt kell elhinni, hanem neked kell személyesen kiismerni aztán lehet róla saját véleményed. Én őszintén kíváncsi voltam rá hogy valójában milyen a srác, milyen jelleme van, miért csinálja ezt a lányokkal, biztos van valami a lelkében ami mélyebb és ez érdekelt. Meg akartam tudni mi van emögött, miért viselkedik így, arra gondoltam hogy szerintem nem volt még dolga normális érdekes lánnyal aki megfogta volna.

És úgy döntöttem kimegyek hozzá beszélgetni, kíváncsi voltam a személyiségére. Külsőre egyébként annyira nem az esetem de nem is rossz, annyira nem is volt bennem hogy tetszeni akarok neki vagy bármi. De a kisugárzása megnyerő és a stílusa is nagyon jó, ahogy beszélget ahogy rátér a dolgokra, tud témázgatni és rendesen lehet vele beszélgetni. Tud vezetni egy beszélgetést, nem félénk tudja hogy kell bánni egy nővel amúgy és milyen hangnemet engedhet meg, és mi esik jól, hogy lehet közelebb kerülni, tudja mikor mit kell felhozni, és mindeközben laza, természetes, szimpatikus. Ez tetszett és jó benyomással volt rám.

Szóval kimentem vele beszélgetni párszor. Jó volt minden amúgy, jól megértettük egymást. Tényleg láttam rajta hogy velem normális is tud lenni, teljesen más volt mint amiket hallottam róla. Tetszett a felfogása ahogy gondolkodni a témákról. Köztünk nem történt semmi. Én mindig mondtam neki hogy csak beszélgetni jöttem ki hozzá és tiszteletben tartotta. Tudtam jól hogy neki ez szokatlan, nem találkozott még ilyen lánnyal mint én, aki nincs tőle elájulva és tud neki nemet mondani. És bevallom kicsit előrtört belőlem az, hogy magamba akarom bolondítani. Ne higyje azt hogy minden lány odavan érte mert én nagyon nem, és el akartam érni hogy belémszeressen, ne legyen magától elszállva, mert amúgy beképzelt. És ez sikerült is, már jó úton kezdtünk haladni de én visszaléptem. Bennem volt az már eleve, hogy a barátnőmnek ez milyen rosszul esne (mondjuk nem is igazán barátnőm, akkor már rég nem beszéltem vele nem is tartottuk a kapcsolatot már és mai napig se). Bennem volt hogy ő mindent elmesélt nekem mi volt köztük és mennyire szenvedett a srác miatt. Teljesen összetört emiatt. De a srác elmondta nekem hogy eleve nem akart tőle semmit meg ahogy megismerte, nagyon unalmas, így nem jött be neki. Meg az is bennem volt, hogy más lányokkal mit csinált. Intim képeket és videókat csinált róluk amiket aztán körbeküldött minden ismerősnek és nagyon csúnyán elterjedt. Minden egyes lánnyal eljátszotta ezt, még nekem is megmutatta azokat. De elmondta hogy ezekkel a lányokkal meg lehetett tenni, mert ők olyanok voltak. Könnyűvérűek, látták hogy fotózza őket de szó nélkül hagyták és beleegyeztek még pózoltak is, ők másztak rá egyből stb. Szóval r.bancok voltak elmondása szerint. Ő senkinek nem tartott fegyvert a fejéhez hogy lefeküdjön vele, ők erőltették az egészet, volt aki még fel is ajánlotta hogy futtassa… Tehát az ilyen lányokhoz nem lehetett másképp állni. Nem volt még dolga normálissal, szóval igaz volt amit sejtettem. Velem őszinte volt. De én mégis a barátnőmre voltam tekintettel hogyha ezt megtudná rosszul esne neki és inkább hagytam a srácot. Azt mondtam neki hogy lehetünk barátok és ennyi, szóval visszautasítottam és kikosaraztam. Láttam rajta hogy rosszul esett neki, de így is benne volt hogy akkor barátok leszünk. Ugyanúgy keresett mindig továbbra is, de én már nem válaszoltam neki és nem beszéltünk. Aztán nem sokkal később összejött egy lánnyal. Tudtam hogy ez azért volt, mert én elutasítottam. Beszéltünk azért már annyit, hogy ismerjem ezt csak azért csinálta mert én nem akartam tőle semmit. Hozzám normálisan állt és velem akart lenni meg akart ismerni jobban, látta hogy én más vagyok. Így hogy nekem nem kellett, megpróbálta más lánnyal a kapcsolatot. Most az utóbbi időben szétmentek, nem tudom az okát, de biztos volt valami baj. Azóta bepróbálkozott megint. Már nem olyan intenzíven (a korábbi elutasításom miatt), de diszkréten még most is jelezget. És kicsit elgondolkodtam rajta, hogy lehet adhatnék neki egy esélyt.

De vannak tényleg befolyásoló tényezők amik elbizonytalanítanak vele kapcsolatban. Egy páran akik tudnak arról hogy találkozgattam vele, mindig figyelmeztettek akkoriba is hogy vigyázz meg le akartak beszélni róla állandóan. Mert hogy mindenki rosszakat hall róla, de nem ez határoz meg egy ember. Ha megismered akkor jössz rá hogy milyen is valójában, úgy tudod eldönteni. Mások nem tudják miért ilyen a lányokkal, pedig elég lenne tudni milyenek azok a lányok, és ki tudod következtetni vajon miért bánt úgy velük. Azért van oka hogy kihez hogyan állsz, egy k.rvához nem lehet normálisan állni. Abból is látszik hogy ő tud normális is lenni, hogy bennem felismerte a különlegességet amitől más vagyok mint a többi lány, és hozzám egyből máshogy viszonyult.

De az is visszatart, hogy mi van ha lefeküdnék vele és rólam is olyan képeket csinálna meg küldözgetne? Azért erre is gondolni kell mert benne van. Mondjuk ha én látnám nyilván nem hagynám mint azok a lányok, de azért sose tudni nem csinálna-e valamit rólam. És így félek. Ami meg a barátnőmet illeti, szerintem csak én csinálok ebből ilyen nagy ügyet. Most őszintén, kinek számít már hogy ki volt kivel? A saját unokatestvérem nem volt rám tekintettel mert lelkiismeretfurdalás nélkül ráment a volt barátomra, mintha ez lenne a természetes. Akkor én miért legyek tekintettel egy idegenre, akihez semmilyen rokoni szál nem fűz? Mert igazából nekem senkim a lány. Pár hónapig voltunk jóba azóta felém se néz nem is beszélünk semmi. Ráadásul nála is szóbajött az exem. Mondta nekem, hogy bepróbálkozott nála a gyerek, és hogy nem jönne vele össze. De nem az volt az indoka rá, hogy utánam nyilván nem menne rá, ez egyáltalán eszébe se jutott. Akkor én miért legyek olyan tisztalelkű hogy mást nézek? Csak magamra kell tekintettel lenni hogy nekem jó legyen, mert senki más nem lesz tekintettel rám.

Szóval ti mit gondoltok erről, ti megpróbálnátok egy ilyen fiúval? Belemernétek menni?

2022. márc. 23. 19:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
38%
Én belemennék. A "barátnőddel" szerintem ne foglalkozz, nem éri meg. A fiú meg... Szerintem menj bele, de egy ideig még ne feküdj le vele, és akkor is majd nagyon figyelj. Meg igazából a kapcsolatotokra is, hogy nincs e valami aggasztó jel. Őszintén szólva kicsit irigyellek, bárcsak nekem is lenne ilyen srácom.
2022. márc. 24. 16:05
 12/14 anonim válasza:
26%

Uramatyám

Ha netán kis igazság van is abban amiket válaszként írtatok, nem veszitek magatokat észre? Nem szégyellitek el magatokat hogy milyen stílust megengedtek? Egy szálat se vagytok különbek ti se. Egyesek mennyire megvannak keseredve. Nem veszitek észre miket írtatok? Gusztustalan amit némelyikőtök összehordott. Így ledegradálni valakit csak mert máshogy látjátok a dolgokat így kívülállóként olvasva, ez valami undorító emberi hozzáállás. Mert nektek valami szúrja a szemeteket a sztoriban, nem kell rögvest leadni a műsort. Nem ismeritek, nem tudtok róla semmit, a korát se, az égvilágon semmit. Abból senkit nem ismersz meg mert leír egy adott szöveget. De így nekitámadni azért kemény, függetlenül attól igaza van-e vagy sem. Elszégyellhetitek magatokat, hogy egy ilyen választ nyomtok erre az oldalra. Holott itt pont segíteni kéne, tanácsokat adni, de hova fel ez a rosszindulat így ismeretlenül.. Na inkább ez a szánalmas de nagyon. Ezzel csak magatokat minősítitek. Tegyük fel tényleg igazatok van talán, azt normális stílusban is ki lehetett volna nyilvánítani. Minden ok nélkül már rögtön le kell nézni a kérdezőt? Ártott nektek, vagy sértett bennetetek a gondolataival, magatokra vettetek valamit? Akinek nem inge..

Nagyon látszik hogy lenézitek. Miért kell rögtön azt gondolni hogy hiszékeny, filmbeillő helyzetben érzi magát vagy álomvilágban? Mert nekem így jött le hogy roppant lebecsülitek az ő helyzetét. De nem tudom mi okból?! Egy ilyen helyzet nem lehetetlen. Azért kell bántani mert vele normálisabban bánik? Ő érzi milyen vele. Akkor már egyértelmű hogy ő ámítja magát bele a dologba? Gondolkodjatok már mielőtt össze vissza írtok mindent alaptalanul. Tényleg nehéz elhinni hogy létezhet ilyen, mert manapság nagyon kihasznál mindenki mindenkit és rengetek rossz kapcsolat van. De mondom ez nem lehetetlen. Ha ő tényleg megfog egy ilyen fiút abban mi kivetnivaló van? Nem beszélt csúnyán senkiről, mint ahogy ti tettétek. A legtöbb lány már könnyen kapható és minden kategória van, csak nem normális. Nagyon ritka már egy normális elvű lány, úgy ahogy fiúban is. A fiúk így hozzá vannak szokva azokhoz a lányokhoz akikért a kisujjukat se kell mozdítani. Nem tudjuk mi játszhatott közre azokban a helyzetekben és kapcsolatokban, fogalmunk sincs mi történt. De ebből valahogy nem gondolnám hogy azok a lányok olyan ártatlanok voltak.. Az valóban nem volt helyes hogy meztelen képeket küldözgetett el róluk másoknak, ez tényleg hiba volt. De erről nem a kérdező tehet és nem feltétlen jutna ő is a sorsukra. Csak ti könyveltétek el így.

Na de én próbálok normális választ adni ami hasznodra válhat, én nem degradállak le. Ha valóban ez van ahogy így elmondtad, egy esélyt megér. Ha érzed hogy hozzád másmilyen akkor meg lehet próbálni vele. De azért vigyázz és mindig maradj józan gondolkodású. Vedd észre a jeleit és a tetteid nézd mindig, ne a szavait. Ne tévesszen meg semmivel erre figyelj. Ha mégis megjátszaná magát még most az elején, sokáig úgysem tudná fent tartani a látszatot. Ha valóban olyan amit feléd mutat és ez továbbra se változik, akkor adj esélyt neki, ha kiismerted rendesen. Nagyon jól tetted/teszed hogy nem vagy oda érte, nem adod be neki a derekad semmilyen téren. Ne befolyásoljon semmi, maradj önmagad ne add magad könnyen továbbra se. Ha te ilyen lány vagy akkor nem tud befolyásolni és elszédíteni. Az ilyen fiúkat tényleg az fogja meg ha más vagy mint a többiek nem kaphat meg nem csavarhat az ujja köré, nem ugrasz neki. Ez értékes lehet az ő szemében is, akárhogy is de észre fogja venni hogy te nem az a lány vagy akiket olyan könnyen megkapott. Ettől nem vagy rossz ember sőt pont ez a jó, mert van értéked, ha odateszi magát és valóban küzd, akkor érdemelhet meg, ezt ne felejtsd el.

Gondoltam ezt leírom és legalább akkor én adok egy normális hasznavehető választ. Mert nekem meg ez szúrta a szemem, hogy egyesek milyen stílust megengednek maguknak egy ismeretlen kérdezőnek. Nem tudtam szó nélkül hagyni mert nem szeretem az igazságtalanságot.

2022. márc. 24. 16:23
 13/14 anonim válasza:
36%

Emberek nem gondoljátok át mit írtok.

Az egyik válaszoló aki úgy kiakadt, semmivel nem jobb. Többek között említette ugye nagyon emberségesen persze, hogy “minden perc szenvedést megérdemelnél amit okozna neked a srác” vagy ilyesmi. Emellett pedig arról tart beszédet, hogy nem azt kéne nézni a lányok milyenek mert senkivel nem szabadna megtenni amit a srác tett velük. Senkit nem érdekelne milyenek azok a lányok, mert ilyet senki nem érdemel meg. A lányok beállítottsága nem jogosít fel arra hogy úgy bánjon velük.

De te mégis ezt teszed, jelen esetben a kérdezővel. Máris elítélted és mondod azt, hogy minden szenvedést megérdemelne. Pedig nincs is szó nála könnyűvérűségről vagy bármi, csak ez alapján te máris úgy vetted hogy hát szenvedést érdemel a sráctól és vele sem lehet máshogy bánni. Más okból szóltad le ugyan, de máris leminősítetted hogy mit érdemel. De pont te beszélgetsz itt arról hogy nem a lányok a hibásak, attól a srácnak nem kellett volna ezt tenni velük. Akkor a kérdező, vagy bárki, miért ne venné figyelembe milyenek voltak azok a lányok, hogy megtette a srác azt amit. Akkor hogy is van ez?

2022. márc. 24. 17:12
 14/14 anonim ***** válasza:
4%

Előttem már kifejtették, csak megerősítem - iszonyúan ostoba kis liba vagy...

Ami nem baj, mert nekünk férfiaknak jár ez. Ostoba lotyókat f@szra lehet húzni...pont azért, mert ostoba. 😀

Szóval igen, a fiú megváltozott, oda van érted... 🤭, (és ugye Te is vágysz a f@szra, nincs ezzel semmi baj).

2022. márc. 24. 17:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!