Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ennyi idősen lehet pasija?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi idősen lehet pasija?

Figyelt kérdés

A húgomról lenne szó, aki 14 éves.

Azért ezen a platformon kérek segítséget, mert anyukámmal nem tartom a kapcsolatot, és nincs más a közvetlen környezetemben, aki tanácsot tudna adni.

Szóval a húgomnak nagyon megtetszett egy srác. A fiú az edzős társa. Ezzel nincs is baj, de a srác 16 éves, és a srácnak is bejön a húgom. Csak amiatt aggódok, hogy esetleg túl fiatal lehet egy 16 éveshez, habár meglehetősen érettebb a korosztályánál.

Sajnos nekem nincs olyan sok tapasztalatom a párkapcsolatokban, így én sem tudtam tanáccsal ellátni.

2022. márc. 16. 20:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem sem gond a korkülönbség, max annyiban, hogy egy hosszabb kapcsolat esetén a srác előbb kezd majd el a szexualitáson gondolkodni. De a mostani helyzetben még nem erről van szó köztük.

Kérdező! Ha neked volt már kapcsolatod, akkor segíts neki, ha tanácsra van szüksége.:)

2022. márc. 17. 12:01
 12/12 anonim ***** válasza:
72%
11# az vam hogy szexualitáson már 10 évesen is gondolkodnak vavy fiatalabban persze ezzel nem el rettenteni akarom a kérdezőt hogy agódjon egyszerűen ez mára tény de ez nem jelenti feltétlen hogy meg is fog történni mert ha van némi eszük (és itt nem feltétlen a kérdező hugára és a srácra gondolok hanem általánossägban) akkor ha terveznék is inkább elhalasztják pár évvel későbbre
2022. márc. 17. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!