Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idősen legideálisabb az első párkapcsolat?
18 év
Addigra túl vagy a gyermek körön és akkor kezdesz rendet tenni a fejedben.
Én 16 vagyok, eddig nem volt barátom inkább csak tetszettek fiúk. Most érzem úgy, hogy már tudnék is mit kezdeni velük
De vannak olyan ismerőseim akiknek már korábban is volt kapcsolatuk, szóval változó
A tini párkapcsolatok szerintem külön kategóriát alkotnak, így harmincas fejjel visszagondolva, 20 éves kor alatt nagyon másról szól a dolog.
Persze van olyan akinél a gyerekszerelem vagy a barátság alakul át valami többé, de a prioritások ekkor még mások.
Egyéni, hogy ki mikor kezd megkomolyodni. Van aki 16-18 évesen már anya, más meg még az első csókon gondolkozik.
Láttam sok olyat akik a huszas éveik elején kezdtek csak randizni, és így tíz év távlatából pont olyan boldogok mint a pár akik 12 évesen találkoztak.
Inkább azt nézzük, hogy mi az ami nem ideális.
Ha egy komolyabb és egy gyerekesebb tini alkot egy párt, abból csúnya kalamajkák lehetnek amik akár 5-10 évre megkeserítik mindkét fél életét...láttam ilyet is.
Nagy életkor különbség a felek közt 25 alatt. Ez tikikusan az a szitu, hogy 14-16 évesen jó ötletnek tűnik, de pár év múlva kívülállóként nézed az ilyen párokat, hogy hű basszus de beteges...
De ameddig hasonló korúak vagytok, hasonló elvárásaitok vannak, szerintem nincs ideális életkor, van akinek ez 14 van akinek 24 inkább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!