Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ennyi idősen lehet pasija?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi idősen lehet pasija?

Figyelt kérdés

A húgomról lenne szó, aki 14 éves.

Azért ezen a platformon kérek segítséget, mert anyukámmal nem tartom a kapcsolatot, és nincs más a közvetlen környezetemben, aki tanácsot tudna adni.

Szóval a húgomnak nagyon megtetszett egy srác. A fiú az edzős társa. Ezzel nincs is baj, de a srác 16 éves, és a srácnak is bejön a húgom. Csak amiatt aggódok, hogy esetleg túl fiatal lehet egy 16 éveshez, habár meglehetősen érettebb a korosztályánál.

Sajnos nekem nincs olyan sok tapasztalatom a párkapcsolatokban, így én sem tudtam tanáccsal ellátni.

2022. márc. 16. 20:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha működik köztük a kommunikáció és a fiú nem egy manipulátor, akkor simán.

Nem kell köztük feltétlen szexuális kapcsolatnak lenni ennyi idősen. Eléggé sok olyan kapcsolat van, ahol a lány nem volt még érett a szexuális együttléthez és elhúzódott az első alkalom sorra kerülése 1-2 évig.

Esetemben is így volt.

2022. márc. 16. 20:40
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a két év különvség közel sem sok. Nekem egyik barátnőmnek már szintén 14 évesen is volt pasija, és még mindig jól megvannak, bár ez nem régen történt. Lehet érzelmileg érett egy kapcsolathoz, nem feltétlen az életkoron múlik. Úgy sem feltétlen rajtad múlik, ha ki akarja próbálni, összejön vele, akkor az úgy is meg fog , te azzal teheted a legtöbbet, ha támogatod, mert akkor tudja, hogy rád számíthat.történni
2022. márc. 16. 20:51
 3/12 anonim válasza:
100%
Szerinten 2 év nem sok. Msgértelek, hogy aggódsz. Tudom soknak tűnik de még belefér (szerintem).
2022. márc. 16. 22:10
 4/12 anonim válasza:
100%
Megértelek*
2022. márc. 16. 22:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok a 2 év..
2022. márc. 16. 22:21
 6/12 anonim ***** válasza:
88%

Az egyessel tudok azonosulni.

14, 15 és 16 évesen is voltak "fiúim". Semmi különlegesre nem kell gondolni, megfogtuk egymás kezét, együtt mentünk moziba, néha volt 1-2 szájrapuszi és ennyi, nem több.

2022. márc. 16. 23:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen feleslegesen aggódsz. Az a 2 év semmit sem számít , hogyha tényleg kijönnek. Aranyos dolog a fiatal szerelem :D
2022. márc. 17. 02:18
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. márc. 17. 05:30
 9/12 anonim válasza:
94%
Tökéletesen össze illenek :)
2022. márc. 17. 07:37
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem gáz. Mi is ennyi idősek voltunk a barátommal amikor összejöttünk.
2022. márc. 17. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!