Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi idősen lehet pasija?
A húgomról lenne szó, aki 14 éves.
Azért ezen a platformon kérek segítséget, mert anyukámmal nem tartom a kapcsolatot, és nincs más a közvetlen környezetemben, aki tanácsot tudna adni.
Szóval a húgomnak nagyon megtetszett egy srác. A fiú az edzős társa. Ezzel nincs is baj, de a srác 16 éves, és a srácnak is bejön a húgom. Csak amiatt aggódok, hogy esetleg túl fiatal lehet egy 16 éveshez, habár meglehetősen érettebb a korosztályánál.
Sajnos nekem nincs olyan sok tapasztalatom a párkapcsolatokban, így én sem tudtam tanáccsal ellátni.
Ha működik köztük a kommunikáció és a fiú nem egy manipulátor, akkor simán.
Nem kell köztük feltétlen szexuális kapcsolatnak lenni ennyi idősen. Eléggé sok olyan kapcsolat van, ahol a lány nem volt még érett a szexuális együttléthez és elhúzódott az első alkalom sorra kerülése 1-2 évig.
Esetemben is így volt.
Az egyessel tudok azonosulni.
14, 15 és 16 évesen is voltak "fiúim". Semmi különlegesre nem kell gondolni, megfogtuk egymás kezét, együtt mentünk moziba, néha volt 1-2 szájrapuszi és ennyi, nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!