Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ennyi idősen, ennyi "párkapcso...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi idősen, ennyi "párkapcsolat" normális?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősöm 14 éves (lány), és már a 4. "párkapcsolata" van. 10 évesen volt neki az egyik barátja, s azóta kb. évente váltja a fiúkat. Szerintem ennyi idősen nem igazán kellett volna, hogy fiúja legyen...

Ti mit gondoltok erről?

2018. aug. 26. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem nem az
2018. aug. 26. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem
2018. aug. 26. 19:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem vele van baj, hanem a társadalommal.. Erre csak azt tudom mondani, a fiúk manapság tudják hogy mire/kikre vágynak a lányok..
2018. aug. 26. 19:46
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
Egyik ellenségem (hát na, sportoló vér van bennem, és azt a mocskos szájú csapatot utaljuk, ráadás az egyik lány lenyúlta a barátomat.. Azóta minden meccsen fellokom.. Hogy mennyi 2 percet gyűjtöttem össze..) 11 évesen csókolózott először.. Es szerintem ez sem normális, ráadás ez az 5. Párkapcsolata.. (14 éves)
2018. aug. 26. 21:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
14 vagyok és nem volt barátom, és az elkövetkezendő 2 évben nem is nagyon szeretnek. Úgy érzem nincs ra szükségem h egy pasi az oldalamon járkáljon és szerintem nem pasizni kéne a mai gyerekeknek hanem tanulni
2018. szept. 1. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!