Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, nektek van olyan fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek van olyan fiú barátotok, akivel mindent megosztotok, ha valami vicceset láttok, stb, akkor is, ha van pasitok?

Figyelt kérdés

Igen, ebben a helyzetben én vagyok a lány fiúja, a szülei tiltják, hogy beszéljünk, egyéb dolgok miatt, de ritkán mindig beszélünk, és mindig mondja, hogy bejövök neki, aggódik miattam, szeret stb. és mondta, hogy amíg otthon él, nem akar sokat beszélni, mert tart attól, hogy lebukik, de az egyetem még 2 év neki..

De ugye a haverjaival beszélhet, mert őket a szülei ismerik. Én valamivel idősebb vagyok a lánynál, de a lány is már 18, miattam elvették tőle a telefonját 1 évre, most visszakapta, párszor mikor kiderült, hogy beszélünk, büntetést kapott miattam, másik városban él, elég messze tőlem, alig engedik el bárhová is egyedül.

2022. márc. 1. 13:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ideiglenes megoldásként tudom javasolni, hogy kamu messenger, és böngészőből inkognitóba, akkor nem fog lebukni könnyen. De jah, nem egészséges helyzet az tuti.
2022. márc. 2. 23:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!