Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvárjam amíg ő hozza fel a randit vagy inkább sürgessem én?
Egyáltalán nem arról van szó hogy félek felhozni a témát, csak lehet hogy teljesen elcseszném vele a dolgot. Egyébként én vagyok a férfi...pár napja beszélgetünk csak azért nem tudom mikor kéne, várjam meg amíg kifogyunk a témából és utána vagy csak úgy hirtelen?
Hogyan szokott nektek bejönni? Mert én neten soha nem ismerkedtem csak és kizárólag élőben eddig.
Kicsit beszélgettek aztán megkérdezed amúgy lenne e kedve meginni valamit/talalkozni szemelyesen. Ha mondjuk valamirol epp beszeltek ami randinak is jó pl. film(elhivhatod moziba) muveszet(elhivhatod kiallitasra)kaja(elviheted etterembe)
ez sokat tud dobni rajta.:) hajrá!
Nem is ertem a kerdest. En egy ket ora beszelgetes utan be szoktam dobni, hogy ezt szemelyesen jobb lenne megdumalni, hu de elmennek ide vagy oda, es figyelem mennyire harap rá. Akar igen akar nem, rovid idon belul kerek perec megkerdezem nem iszunk e meg valamit pár napon belul.
Ha kifogasokat kapok, meg kodositest, es nem hihető, altalaban koptatom is le a csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!