Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megvárjam amíg ő hozza fel a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvárjam amíg ő hozza fel a randit vagy inkább sürgessem én?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem arról van szó hogy félek felhozni a témát, csak lehet hogy teljesen elcseszném vele a dolgot. Egyébként én vagyok a férfi...pár napja beszélgetünk csak azért nem tudom mikor kéne, várjam meg amíg kifogyunk a témából és utána vagy csak úgy hirtelen?

Hogyan szokott nektek bejönni? Mert én neten soha nem ismerkedtem csak és kizárólag élőben eddig.

2022. febr. 27. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit beszélgettek aztán megkérdezed amúgy lenne e kedve meginni valamit/talalkozni szemelyesen. Ha mondjuk valamirol epp beszeltek ami randinak is jó pl. film(elhivhatod moziba) muveszet(elhivhatod kiallitasra)kaja(elviheted etterembe)

ez sokat tud dobni rajta.:) hajrá!

2022. febr. 27. 21:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2022. febr. 27. 21:37
 3/8 anonim válasza:
100%
Nálam az vált be, hogy miután kicsit személyesebb témákról is beszéltünk, azután mondtam neki pl. Kedd délután megyek erre vagy arra és hogy van-e kedve velem jönnie, persze sétálva.
2022. febr. 27. 22:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy biztos. Ha most nincsenek feléd érzései, akkor később se lesznek, úgyhogy semmit nem rontassz el egy meghívással.:)
2022. febr. 28. 00:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el szerintem :) Ha pár napja beszéltek, akkor biztosan leszűrte már, hogy akar- e tőled valamit. Elszúrni szerintem nem tudsz vele semmit, ha ő túl korainak tartja, akkor biztosan szólni fog, hogy térjetek át erre később.
2022. febr. 28. 01:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el, ha az elején szimpatikusnak talál akkor össze jöhettek, de ha már az elején nem tetszel neki akkor amúgy se lesz semmi, tehát ne várj.
2022. febr. 28. 01:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem várok túl sokat :D eléggé régen randizgattam, lehet előbb kicsit többet beszélek vele telefonon mármint videón hogy egyáltalán meg e éri neki...
2022. febr. 28. 01:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem is ertem a kerdest. En egy ket ora beszelgetes utan be szoktam dobni, hogy ezt szemelyesen jobb lenne megdumalni, hu de elmennek ide vagy oda, es figyelem mennyire harap rá. Akar igen akar nem, rovid idon belul kerek perec megkerdezem nem iszunk e meg valamit pár napon belul.

Ha kifogasokat kapok, meg kodositest, es nem hihető, altalaban koptatom is le a csajt.

2022. febr. 28. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!