Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális-e ha a barátomat nagyon szeretem, de nem vonzódok már hozzá?
14 éves voltam, mikor összejöttem a mostani barátommal. Már 3 éve együtt vagyunk és nagyon kötődünk egymáshoz. Rengeteg szép emlékünk , közös élményünk van együtt. Amit más a barátaival élt meg, azt mi egymással.
17 éves vagyok és körülöttem mindenki ismerkedik és meséli nekem a szenvedélyes élményeit.Őszintén én is erre vágyok, de ezt a szenvedélyt én már nem érzem, de a barátom még igen. Nagyon fájdalmas lenne elengedni ezt a kapcsolatot, mert én szeretem őt, csak már az a tűz felőlem kimúlt. Azt gondolom, hogy ilyen idősen még nem szeretnék elköteleződni. Azt érzem , hogy valami gátol abban, hogy úgymond kiéljem magam és önmrgvalósítsak és félek ennek hosszútávon nem lesz jó vége. De nagyon szeretem a barátom még mindig. Mi a véleményetek? Voltatok már hasonló helyzetben?
Emiatt olyan hülyén érzem magam...
Nem voltam hasonló helyzetben,mivel a leghosszabb kapcsolatom 5-6 hónap volt,leginkább csak kalandjaim vannak az életben.
Amikor mesélik ezeket a szenvedélyes dolgokat nem gondolod hogy pont azért teszik hogy neked a kapcsolatod "le kisebbítsék?".
Mert őszintén szólva én ezért csinálnám meg csináltam is ilyent az életemben.
Megértem ha a kalandra vágysz mert még nem volt,de nehogy megbánd ha eldobod ezt kapcsolatot,mert tudod nem valami könnyű találni olyan embert akivel 3 évet lehúzol.
28f
Igen kettős érzések vannak bennem. Egyik az, hogy nagyon szeretem és félek ha szétmegyünk megbánom, mert ő tényleg mindenben támogat, rengeteget tanultunk/tanulunk egymástól. Semmi ok nincs arra, hogy szakítani kéne, csak az, hogy én is kalandra vágyom. És tisztában vagyok azzal, hogy a kettő együtt nem megy, nem is tudnék a tükörbe nézni, ha ilyet csinálnék.
Egy személy mondta nekem egyszer, hogy ha mi egymásnak vagyunk teremtve, egyszer 3 4 év múlva úgyis visszatalálunk majd egymáshoz és addig mindketten élünk és tapasztalunk. Hát nem tudom... Szépnek hangzik, de azt gondolom ilyen nem történne.
Hát ez nem fog megtörténni sajnos abba biztos lehetsz,ha csak a srác nem teljesen bolond.
Nem tudom mit tegyél de nagyon gondold át,nem olyan fényesek ezek a kalandok mint ahogy elő vannak sokszor adva,és rengeteg csalódást is bírni kell.
8-as: ez így igaz, DE. Ha már most nem vágyik rá, később sem fog. És ez előbb-utóbb szakításhoz fog vezetni, vagy félrelépéshez. Mer mások után fog vágyakozni.
Egy jó kapcsolatnak az alapja a jó szex. Ezt nem lehet kimagyarázni.
Szia!
Én is voltam már így régebben. (27N)
Kalandot együtt is tudtok keresni,találjátok ki új dolgokat amiket még nem csináltatok.Élesszétek fel azt a szenvedélyt mert biztos hogy ott van,csak kell valami új.
Ha tőlem kérdeznéd.. nekem nem érte meg szakítani anno.Megbántam,nagyon.
Utána már bármivel próbálkozhattam,nem tudtam vissza szerezni a szerelmemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!