Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért esik az ennyire rosszul,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esik az ennyire rosszul, hogy a párom nélkülem bulizik?

Figyelt kérdés
Lassan 4 hónapja vagyunk együtt és azóta csak egyszer volt szó arról, hogy elmegy bulizni a haverjaival. Végül lemondta és együtt is szilvesztereztünk. Most viszont szólt, hogy ő elmegy erre a bulira és megünneplik a szülinapját. Én nagyon örültem neki, de nem mentem el, mert nem ismerek onnan senkit. 1 hete nincs étvágyam miatta, alig tudok koncentrálni és aludni sem könnyű. Már fáj a fejem a sok sírástól. Természetesen voltak ott lányok is. Mesélte, hogy nem emlékszik a buliról semmire és kissé fáj. Annyit nem írt éjszaka, hogy hazaért-e, vagy bármi. Tudom jól, hogy szeret engem és én is őt, viszont nem tudom mitől lehet ez a rossz érzés. Elveszi ezt a kevés életkedvemet is. Valaki kérlek tudna segíteni?
2022. febr. 27. 16:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja értem. Tehát akinek van párja nem maradhat ki a saját baráti, ismerősi társaságával, nem érezheti jól magát mert akkor már nem is szereti? Nálad vagy valakidnél valami nagyon félrement egy korábbi kapcsolatban mert az se normális ha valaki azért csinál mindent együtt a párjával és nem szórakozik a barátaival mert akkor az már nem szereti.....
2022. márc. 2. 11:26
 22/27 anonim válasza:
Nem kell senkit félreérteni, nem szó szerint kell érteni - senki ne bántson senkit - de a lánynak alaposan el kell beszélgetnie erről a fiúval. Csak ha a fiú magában nem érzi hogy fáj a lánynak ez és nem vágyik arra hogy vele legyen, hanem a haverok a fontos - akkor ez nála már veszett ügy. Akkor se a lány hibás.
2022. márc. 2. 11:47
 23/27 anonim ***** válasza:
itt sajnos mindketten hibásak. de a faszit csak a buli miatt nem lehet .
2022. márc. 2. 11:49
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

A munkahelyemen évente kétszer van fehérasztalos buli. Van, mikor utána is elmegyünk kisebb csoportokban még levezetni a hangulatot.

Ott párnak, házastársnak nincs helye.

Aztán, a férjemnek is van egy férfitársasága. Van, mikor én hívom meg őket a feleségekkel, a párokkal együtt. De a férfiak minden hónapban egy törzshelyükön találkoznak,a párjuk nélkül.

És én is a barátnőimmel.

Teljesen normális.

Nem akkor csal meg leginkább, amikor tudod, hol van.

Amikor megcsal, akkor azt titkolja.

2022. márc. 2. 12:32
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

"Annyit nem írt éjszaka, hogy hazaért-e, vagy bármi. "

Persze, hogy nem írt. Bulizott, ivott is, fáradt volt, hazament,

ágynak dőlt.

Túlzásba viszed a nyakában lihegést. Mindenkinek kell az aura.

2022. márc. 2. 12:33
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

" Én nagyon örültem neki, de nem mentem el, mert nem ismerek onnan senkit. 1 hete nincs étvágyam miatta, alig tudok koncentrálni és aludni sem könnyű. Már fáj a fejem a sok sírástól. "

1. Megadta a lehetőséget, hogy végre megismerd őket.

2. Te nem éltél a lehetőséggel.

2. Inkább egy hete itatod az egereket.

Összegzés: liba.

És amúgy nő vagyok.

Majd kinövöd.

Ha nem, akkor szomorú sors vár rád, mert vagy megszoksz, vagy megszöksz.

25-ös vagyok

És nő.

2022. márc. 2. 12:36
 27/27 anonim ***** válasza:
köszi kedves 25ös, 26os hogy nem hagytatok egyedül a véleményemmel ;)
2022. márc. 3. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!