Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit jelent a se veled se...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a se veled se nélküled kapcsolat?

Figyelt kérdés

(Nem tudom hogy ez melyik kategóriába tartozik, nézzétek el nekem.)

Szóval nagyon sokszor hallottam már és kíváncsi vagyok hogy mit is jelent.

Kérlek kíméljetek az idióta beszólogatásoktól, köszi :)

2021. okt. 25. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem azt, hogy nem bírtok egymással lenni és egymás nélkül sem.
2021. okt. 25. 19:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mint 1 tocix személy aki jól néz ki, vonzódsz a külsejéhez de közben meg a legszivesebben kicserélnéd a komplett személyiségét vagy hogy 1 elbaszott házasság de minek elválni mert ottvannak az évek meg a gyerekek de már szex se volt évek óta. Ez a kettősség kb hogy van ami összetart titeket de közbe meg mindenkinek egyedül/akárki mással lenne jobb igazán
2021. okt. 25. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Amikor nem működik jól a kapcsolat, de igazából szakítani sem tudnak.
2021. okt. 25. 20:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem találja a vele való együttlétet (kapcsolatot) jónak, de nem tud nélküle sem meglenni. Határozatlan helyzetben látja magát.
2021. okt. 25. 20:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :D
2021. okt. 25. 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:
47%
Azt jelenti, hogy nem jártok, csak alkalmi szexuális partnerek vagytok, esetleg haverok is emellett. Utóbbi ritka.
2021. okt. 26. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!