Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esik az ennyire rosszul, hogy a párom nélkülem
bulizik?
Figyelt kérdés
Lassan 4 hónapja vagyunk együtt és azóta csak egyszer volt szó arról, hogy elmegy bulizni a haverjaival. Végül lemondta és együtt is szilvesztereztünk. Most viszont szólt, hogy ő elmegy erre a bulira és megünneplik a szülinapját. Én nagyon örültem neki, de nem mentem el, mert nem ismerek onnan senkit. 1 hete nincs étvágyam miatta, alig tudok koncentrálni és aludni sem könnyű. Már fáj a fejem a sok sírástól. Természetesen voltak ott lányok is. Mesélte, hogy nem emlékszik a buliról semmire és kissé fáj. Annyit nem írt éjszaka, hogy hazaért-e, vagy bármi. Tudom jól, hogy szeret engem és én is őt, viszont nem tudom mitől lehet ez a rossz érzés. Elveszi ezt a kevés életkedvemet is. Valaki kérlek tudna segíteni?
2. nem megbízható a partnered (akkor szakíts vele)
3. te magad ilyen helyzetben megcsalnád és magadból indulsz ki
4. rossz tapasztalataid voltak előző kapcsolatokban és ez problémát okoz, akkor beszéljétek meg, ha kell keress egy szakembert aki segít
Lehet még pár ok de első körben ezek jöttek elő. Azt meg nem is értem hogy mi bajod hiszen te magad döntöttél úgy hogy nem mész.
2022. febr. 27. 16:41
2/27 anonim válasza:
Szerintem amiatt vagy bizonytalan, hogy nem emlékszik semmire és emiatt nyugtalan vagy, h még ő sem tudja mit csinált.
2022. febr. 27. 17:11
3/27 anonim válasza:
A párod nem nélküled bulizik, hanem a párod elment egy buliba, ahova te is meg voltál hívva de visszautasítottad.
Nem teljesen értem amúgy mi a probléma. Mármint az oké hogy szarul vagy, de hogy nem tudod mitől? Mi jut eszedbe, amitől sírhatnékod támad? Min gondolkodsz ami miatt nem tudsz aludni?
2022. febr. 27. 17:50
4/27 anonim válasza:
te voltál a hibás, hogy nem mentél el...
Ilyen korban az ember kétperc alatt ismerkedik, barátkozik... Miért nem akartál odamenni?
2022. febr. 27. 17:55
5/27 anonim válasza:
Tipikusan az az eset, amikor sajat magadnak generalsz problemakat oda, ahol nincsenek, onzo vagy es azt hiszed hogy a pasid a tulajdonodda valt. Meg az o szuletesnapjan is csak sajat magadra gondoltal, es nem mentel vele unnepelni, hiszen jaj-jaj, te nem ismersz senkit.
2022. febr. 27. 18:16
6/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépenaz eddigi válaszokat! A barátom is mondta, hogy inkább ne menjek (bár ő örült volna neki ha ott lettem volna szvl nem is értem), mert introvertált vagyok és biztosan nehezen boldogulnék abban a társaságban. Ez volt a fő ok, amiért nem mentem. A sírhatnék azért van, mert bánom ezt az egészet, és hogy ki tudja mi történhetett ott, amit lehet soha nem tudok meg. Tényleg én rontottam el, hogy nem mentem el és ezen idegeskedem. :(
2022. febr. 27. 18:16
7/27 anonim válasza:
Nem introvertalt vagy hanem szociofobias, es hiaba aggatsz magadra divatos cimkeket, az nem segit. Keress szakerto segitseget (pszichologust), mert hamarosan ujra egyedul leszel.
2022. febr. 27. 18:21
8/27 anonim válasza:
Igaza van a 7-esnek!
Ebbe nem belenyugodni kell, hanem kezeltetni!
2022. febr. 27. 18:34
9/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megpróbálok a napokban felkeresni egy pszichológust. Esetleg magamtól nem tudnék ez ellen tenni valamit?
2022. febr. 27. 18:43
10/27 anonim válasza:
Ne higgy el mindent vakon, egyik itteni válaszoló sem tudja mi bajod van. Lehet csak bizonytalan vagy egy teljesen idegen környezetben, ami teljesen normális.
Amúgy a barátod baráti társaságába az a legjobb ha valamennyire beilleszkedsz, legalább ismeretségi szinten.
Ez kapásból megoldja azt a problémát, hogy nem mész el máskor, mert akkor már nem fogsz félni tőlük, plusz elég ritha az olyan hogy senki nem emlékszik semmire szóval ha nem is mész, akkor is lrsz infód mi történt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!