Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért esik az ennyire rosszul,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esik az ennyire rosszul, hogy a párom nélkülem bulizik?

Figyelt kérdés
Lassan 4 hónapja vagyunk együtt és azóta csak egyszer volt szó arról, hogy elmegy bulizni a haverjaival. Végül lemondta és együtt is szilvesztereztünk. Most viszont szólt, hogy ő elmegy erre a bulira és megünneplik a szülinapját. Én nagyon örültem neki, de nem mentem el, mert nem ismerek onnan senkit. 1 hete nincs étvágyam miatta, alig tudok koncentrálni és aludni sem könnyű. Már fáj a fejem a sok sírástól. Természetesen voltak ott lányok is. Mesélte, hogy nem emlékszik a buliról semmire és kissé fáj. Annyit nem írt éjszaka, hogy hazaért-e, vagy bármi. Tudom jól, hogy szeret engem és én is őt, viszont nem tudom mitől lehet ez a rossz érzés. Elveszi ezt a kevés életkedvemet is. Valaki kérlek tudna segíteni?
2022. febr. 27. 16:34
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a 10es válaszolónak! Igazad van, de egy ideje tapasztalom magamon, hogy valami nincs rendben és lehet tudna egy szakember segíteni. Remélem hamarosan lesz alkalmam nekem is elmenni és akkor be tudnék illeszkedni, vagy legalább próbálkoznék.
2022. febr. 27. 18:58
 12/27 anonim ***** válasza:

Jó hát ha nincs rendben, és nincs is senkid akivel ki tudnád beszélni akkor tényleg a pszichológus a legjobb döntés.

Amúgy ne félj, ha jófejek akkor biztos segítenek beilleszkedni, plusz gondolom ott lesz a barátod is, azért elég fura lenne ha csak úgy bedobna és otthagyna.

2022. febr. 27. 19:06
 13/27 anonim ***** válasza:
60%
hááááááát itt már lehet a pszichológus se segítene, nem kicsi a baj. A barátod tudja ezt? én elbeszélgetnék veled azért a helyében, hogy ez nem kóser
2022. márc. 2. 09:31
 14/27 anonim válasza:
16%
Hagyd ott a picsába ezt az éretlen és jellemtelen kamaszgyereket, nem érdemel meg Téged. Nem szeret nyomokban sem. A testedet meg eszedbe se jusson oda adni neki. Tedd lapátra a francba. Ilyen embertől semmire se számíthatsz. nem való az ilyennek barátnő. nem tudja mi a szerelem és a megbecsülés.
2022. márc. 2. 11:15
 15/27 anonim ***** válasza:
32%
1-es, na hát azért ne süllyedj már oda hogy még a végén a lányt hibáztatod! Olyan mintha hasonlítanál arra a fiúra... A fiúval van a baj és nem is kicsi. Fel kéne jól pofozni az olyan suttyókat akik a Kedvesük nélkül bulizni mennek! F
2022. márc. 2. 11:17
 16/27 anonim ***** válasza:
hát 14es te is nehéz eset lehetszXDD
2022. márc. 2. 11:17
 17/27 anonim válasza:
16%
Jaj nehogy már pszihológust keress!!! Vágd ki azt a hülyegyereket, nem való annak lány... Ne ess már abba a hibába hogy magadat hibáztatod!!!
2022. márc. 2. 11:19
 18/27 anonim ***** válasza:
miért kellene felpofozni. Ha a lány/fiú nem tartozik egy társaságba és vagy nem bírja annyira azokat akikkel a másik bulizni megy miért kellene elmennie? a kapcsolat a bizalmon alapszik és azon, hogy a szerelem,a szeretet mellett a másikat hagyjuk élni a korábbi életét annak ellenére hogy mi is részesei lettünk.
2022. márc. 2. 11:19
 19/27 anonim válasza:
35%
16-os, én biztosan nem vagyok nehéz eset és kikérem magamnak, érett felnőtt férfiként!!! Írjál már privátot ha bajod van és beszéljük meg! Majd tanácsolok én neked ne félj! Én tudom mi a szerelem, becsültem mindig azt a lányt akit szerettem! Te nem tudod mi a szerelem, te se érdemelsz lányt jelen felfogásoddal...
2022. márc. 2. 11:21
 20/27 anonim ***** válasza:
24%
Azért kellene felpofozni mert becsapja szegény lányt és pszichésen gyötri!!! Kerülne kezem közé az ilyen... Hogy neki a rohadt bulija fontosabb mint a lány aki szereti őt! ÖRÜLNIE kéne és büszkén mellette állni mint aki örül neki! És le kéne szokni a bulizásról! Fel kéne nőni érett párkapcsolatra meg felelősségteljes életre, nem a kocsma mélyén takonyban nyálban dögleni. Ezt csinálják a mai kamaszfiúk jókora része.
2022. márc. 2. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!