Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csak viccből mondtam, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak viccből mondtam, de komolyan vette, hogy koptassam le?

Figyelt kérdés

Van egy csaj aki tetszik, de egyébként nem akart velem összejönni, néha elviszem ide-oda kocsival de csak mint barátként, meg néha iszogatunk.

Aztán valamit baromkodtunk így a haveri társaságon belül, és valahogy csak viccnek szántam de kicsúszott a számon (fogalmam sincs miért mondtam) "ha jól szopsz el foglak tartani" ezt mondtam neki....és teljesen komolyan vette, azóta rám van állva, olyanokat ír hogy mikor csinálja stb.

De hát így nekem ebben a formában nem kell :D meg amúgy is csak hülyültem..mit kéne kezdenem vele? vagy legalább egy alkalomra bevállalnád?

2022. febr. 13. 18:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet nem mondunk, főleg akkor nem, ha vannak rá tanúk is.
2022. febr. 13. 19:34
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Ilyet még viccből is tapintatlanság, neveletlenség, faragatlanság... mondani, főleg, ha nem vagytok egyedül. El tudom képzelni, hogy mennyire meglepődött és mit gondolt rólad a lány.
2022. febr. 13. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Az az eshetőség esetleg megfordult a fejedben hogy elmond neki is hogy viccnek szántad és nem komoly? Vagy nem értem miért kell ehhez komplett kérdést feltenni és a nagy privilégium tudtára adni hogy milyen jó modorral rendelkezel, már elnézést.
2022. febr. 13. 19:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
"Csak viccnek szántam, nem gondoltam komolyan."
2022. febr. 13. 21:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
lol, az a csaj nem százas, biztos gazdag srác vagy :D
2022. febr. 13. 22:06
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Hát most alapvetően itt több kérdés is felmerült bennem. Amúgy alapvetően ha elmondod neki hogy vicc volt szerintem elég kellemetlen helyzetbe hozod vele, de ha megcumiztatod és azt mondod hogy sz*r volt az lehet még kellemetlenebb. De legalább az utóbbinál jól jössz ki és vaszleg el se mondja senkinek mert kellemetlenül érinti hogy nem teljesen precíz a szájtechnikája.
2022. febr. 14. 01:51
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Az eltartás kőkemény anyagi kérdés, főleg igaz ez a mai világban, amikor mindennek robbanásszerűen emelkedik az ára, rengetegen élnek minimálbérből meg az alatt, nagyon sok a munkanélküli meg a hajléktalan, létminimum alatt élő nincstelen, a bérből/fizetésből élő egyszerű kisemberek bére pedig nem nő (nem emelkedik).

Ilyet még viccből sem mond, tréfából sem ígér az ember!

2022. febr. 14. 09:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok.

Az a helyzet 7-es, hogy ha egy csajnak annyi az önbecsülése hogy ebbe belemenjen ahelyett hogy magának teremtené meg az anyagi jólétet, az annyit is ér.

2022. febr. 15. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!