Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptassam le a barátomat úgy, hogy ne haragudjon meg?
Szerintem kell neki idő, hogy újra időt töltsön veled.
Majd utána lehet nem sokára bevallja, de nem rögtön.
Nekem egy lány volt aki sokat nézett meg ilyesmi és már frusztráló volt.
Fogtam magam és ráírtam valami olyasmit, hogy Ne haragudjon ha félreértettem vagy valami, de amennyiben kedvel én még jelenleg nem szeretnék kapcsolatot senkivel.
Persze sokkal jobban megfogalmaztam xD
de a lényeg, hogy te ismered. Írd meg neki valahogy a dolgot és úgy is azt válaszolja majd, hogy dehooogy is :D
és legalább tudja mivan.
24/f
#3 pár példa: majd velem nézel filmet😏, tudom hogy úgyis oda vagy értem❤, becézget mint pl babám,szívem, majd talákozunk kettesben?, rengeteg piros szivet küld, utalásokat tesz, hogy "jól" nézek ki és hasonlók. Az elején viccnek hittem, de már egy ideje csinálja. Sajnos nekem ezek elég vissza taszítóak😅.
Amúgy köszönöm a tippeket jó ötletnek tartom azt, hogy azt mondom neki, hogy nem állok még készen egy kapcsolatra. Meg valahogy majd próbálom a feszültséget oldani.
Hogy mit mondasz neki, ha esetleg bevallja?
Csakis az igazat!
Őszintén el KELL neki mondanod, hogy nem akarsz vele kapcsolatot, és miért nem.
Ne szépítgesd, ne finomkodj, és végképp ne hazudj.
Ennyivel meg KELL tisztelned.
Később úgyis kiderül, ha hazudtál, és az még kínosabb neked is, neki meg fájó, tudod a piszkos tapasztalatok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!