Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehet úgy kerülni egy...

Hogyan lehet úgy kerülni egy barátot, hogy ne haragudjon meg rám?

Figyelt kérdés

Egy sráccal napi szinten írogatunk egymásnak, általában elég jól el szoktunk beszélgetni, kicsit plátói a kapcsolatunk de a lényeg hogy ő is meg én is nagyon hamar meg tudunk sértődni ha a másik nem válaszol.

Testileg meg lelkileg is eléggé fáradt vagyok és nagyon nincs kedvem senkihez se de ő az egyetlen személy akivel még úgy ahogy tartom a kapcsolatot de szívem szerint most neki se írnék. Hogy tudnám úgy szüneteltetni ezt a kapcsolatot, hogy ne sértődjön meg és ne magában keresse a hibát?

2020. okt. 21. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
"Most nincs kedvem beszélgetni, ne haragudj, nincs semmi bajom veled"
2020. okt. 21. 19:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondanám hogy az őszinteség a legjobb megoldás. Hogy most nem érzed jól magad és kellene mondjuk 2 hét szabi.
2020. okt. 21. 19:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Jó barát vagy... Legyél őszinte.
2020. okt. 21. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!