Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan koptassam le a barátoma...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan koptassam le a barátomat úgy, hogy ne haragudjon meg?

Figyelt kérdés
Egy ideje próbálkozik de még nem közölte velem viszont úgy látom, hogy azt hiszi, hogy nekem is bejön pedig semmi arra utaló jelet nem adtam rá. Úgy érzem, hogy lassan közli velem, de én ezt szeretném elkerülni. Nem akarom megbántani mert nagyon bírom, de egyszerűen nem érzek iránta semmit. Hogy koptassam le úgy, hogy barátok maradjunk és ne haragudjon meg rám? Próbáltam viccesen mondani neki álljon le, de nem érzékelte. Annyi szerencsém van, hogy eddig a nyári szünet óta nem találkoztunk és félek, ha találkoznánk közölné.

2021. jún. 27. 22:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

10-es

Helyes, nem is szabad hazudni, még akkor se, ha ezzel megmented egy hatalmas csalódástól, vagy szenvedéstől

Bár, sokszor a kamuzás vagy a szépítgetés, majd az utána történő pontosítgaás sokkal fájóbb, piszkos tapasztalatok part 2...

2021. jún. 27. 23:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy jártam tavaly, közös barátaink közölték vele hogy meg se merjen próbálni közeledni felém mert fölösleges. Érzem sokszor hogy le akar beszélni más srácokról, de ettől függetlenül szerintem jó a barátságunk
2021. jún. 27. 23:27
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Hogy maradnátok ezek után barátok? Ha nem akarna összejönni veled, nyilván nem akarna barátkozni sem. A pasik nem kezdenek el csak úgy barátkozni egy lánnyal.
2021. jún. 28. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!