Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptassam le végleg azt a lányt?
Figyelt kérdés
Tavasszal szerelmet vallott, én finoman elutasítottam. Aztán szeptemberben elkezdte állandóan küldeni a TikTok videókat, hogy ő milyen szomorú. Most a legjobb lány barátom akar lenni. De én nagyon nem szeretnék mellette lenni. Már próbálkoztam a lekoptatással, de mindig elkezdi mondani a barátnőinek aztán azok meg 0-24 írnak.2020. dec. 22. 22:05
1/8 anonim válasza:
Rakd alá, talán rossz élménye lesz és lekopik xD
2/8 anonim válasza:
Szépen mondd meg neki, hogy ne zaklasson. Utána mehet a tiltás, vagy dobhatod a kéretlenek közé a barátnőit.
3/8 Lazy Lover válasza:
Sajnos engem is zaklat 1 elmebajos csaj mond meg neki hogy hagyjon békén vagy feljelented zaklatásért
4/8 anonim válasza:
Írd meg a csajnak konkrétan, hogy hagyjon békén. Elhiszem, hogy nem akarod megbántani, viszont ha nem akarsz tőle semmit sem, állj a sarkadra és írd meg hogy hagyjon téged, ne küldözgesse a barátnőit rád. Ez már beteges és morbid. Ha kell ebben segítség, esetleg nem tudod mit mondj, akkor írj nyugodtan privátban, lehet tudok segíteni. Mármint ezzel nem azt akarom mondani hogy majd én rá írok, dehogy is! Nem ütöm bele az orrom. Csak szerintem tudnék tippeket adni.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Kedves 4-es! Holnap reggel elmondom neki a dolgokat! Ha továbbra se száll le rólam, akkor írok neked!
2020. dec. 22. 23:08
8/8 anonim válasza:
Osztd meg velem,én majd megoldom. 😁🙃😈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!