Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem szeretném, mert nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretném, mert nem érezném helyesnek és gusztustalannak is tartom?

Figyelt kérdés
Lány vagyok 18 éves.Három hónapja vagyunk együtt! Már volt petting de csak velem csinált dolgokat( kézzel, szájjal). Le is feküdtünk, azonban én nem vagyok hajlandó szájjal csinalni semmit. Hálisten nem is kérte. Szerintetek ez így jó, nem mondtam neki de még így nem volt szó erről. Van itt még valaki, aki párkapcsolatban él és nem hajlandó a szájába venni a párja nemi szervét? Mi a véleményetek erről?

2022. jan. 23. 22:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem helyes hogy így gondolkozol, de nem is nekem kell megmondanom a tutit. Nekem férfiként a kölcsönösség fontos szokott lenni és eddig egy csajomnál se volt ez gond. Szerintem nem a megfelelő sráccal vagy kicsit olyan mintha csak azért tartanád, hogy legyen valakid és nem azért mert ő kell neked.
2022. jan. 25. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!