Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretném, mert nem érezném helyesnek és gusztustalannak is tartom?
Szerintem mondd el neki, hogy (egyelőre) nem akarod.
Azt ki ne mondd, hogy gusztustalannak érzed, mert ezzel nagyon megbántanád.
Ha neked csinálja szájjal, az helyes, de fordítva nem helyes?
Miért tartod helytelennek/gusztustalannak?
Nekem az abszolút kedvencem, jobban szeretem, mint az aktust.
Beszeld meg vele,de azt ne mondd hogy gusztustalan.Ha azt nem tartod gusztustalannak akkor kiverheted neki,mert igy egy kicsit egyoldalu lesz a dolog ha mindig o csinal mindent neked.
Amugy azt megkerdezhetem hogy miert tartod gusztustalannak a szopast mig a nyalast nem?Nem bantasbol szanom a kerdest mielott felre erted csak az en nezetem az hogy ha szerelmes vagyok tenyleg akkor megteszem erte meg ha nincs is nagyon az ínyemre,hisz a dolog akkor jo ha mindketten jobban szeretunk adni mint kapni (bizonyos esetektol eltekintve).Egy ismeretlen/par napja megismert embert en sem szopnek le az nekem se jon be,de itt a baratodrol van szo.
#8 Akkor nyalj egy farkat. 🙃.
Kérdező, ha neki ez így jó, semmi gond nincs vele. A lényeg, hogy mindkettőtöknek megegyezzen az igényei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!