Csak nekem van olyan érzésem mikor olvastam a sodora és gomora című "Bibliai történetét,hogy a Biblia lehet, hogy nem is helyes útmutató? Gusztustalan?
Figyelt kérdés
#Sodora és gomora
2022. jan. 13. 23:06
1/31 anonim válasza:
Mi gusztudtalan? Hogy megerőszakolták Isten hírnökét banditák?
2/31 A kérdező kommentje:
Nem Az, hogy a gyerek a saját apjával szexelt, hogy legyen gyereke és ezt kellene mesés változatban elmondani egy gyereknek pedagógiai gyakorlaton? Azt biztos,hogy nem Ez a baj, hogy a hívők el vannak varázsolva /bedrogozva és nem tudnak tovább gondolni,tudod?
2022. jan. 13. 23:31
3/31 A kérdező kommentje:
Elkorcstelen dolog az is, hogy a Biblia "pl ha egy ember megerőszakol egy szűz lányt, akkor az lesz az erőszakolo büntetése, hogy vegye el" feleségül " Hát happy ezzel meg lett oldva
2022. jan. 13. 23:33
4/31 anonim válasza:
Tehát te nem akarsz a rossz dolgokról beszélni?
5/31 A kérdező kommentje:
"Miféle rossz dolgokról" Most mondtam, hogy ezt nem olvasnám fel pedagógiai gyakorlaton, mert enyhén szólva sérti a mai normalitást Akkor te fejtsd ki a véleményed, hallgatlak keresztény!
2022. jan. 13. 23:37
6/31 A kérdező kommentje:
Azok amiket kiemeltem mind rosszat mutatnak be a Bibliában! És még a vallás okhoz a szertartások mennyire rosszak! De inkább hagyjuk, mert a saját keresztyén világodban nem zavar a nemirőszak,és egyéb dolgok amiket a Biblia összegyüjt
2022. jan. 13. 23:45
7/31 A kérdező kommentje:
Poligámia
2022. jan. 13. 23:45
8/31 anonim válasza:
Tudod, hogyan lehet valakiből ateista? Ha elolvassa a Bibliát. Katasztrófa az egész, a patriarchális korrupt társadalom szüleménye.
9/31 anonim válasza:
Nem azért, de ha elolvastad volna, le tudnád írni a nevét.
10/31 anonim válasza:
Nyilván ez a történet nem feltétlen gyerekek pedagógiai foglalkozására való, főleg hogy ismerni kéne a történelmi kontexust, a korabeli jogrendet, hogy mi a mondanivalója ennek, meg ilyen "apróságokat", amivel gondolom te sem vagy tisztába.
Gimiben már esetleg meg lehet próbálni. Becsukhatjuk a szemünket, de ennél durvább dolgok is történtek már az emberiség történelme során. Ne olvass XX. százados visszaemlékezéseket sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!