Az útmutató szerint kilehet szűrni a reptoid politikusokat, vélemény?
Az amerikaiaknak az alábbi útmutató, hogy kitudják szűrni a reptoid alakváltó politikusokat a nem-reptoid értsd: humán politikusoktól. Szerény véleményem szerint, átlehet ezt az igen precízen kidolgozott témát venni tőlük és alkalmazni a mindennapjainkban.
Forrás: [link]
Szegény vörös hajúak, akik genetika miatt lettek vörösek xd
Akkor mi van, ha nekem kék szemem van, alacsony vérnyomásom, "együtt tudok érezni az emberi sorsával, meg az emberekkel(?)", a látásmód gyenge, de a hallásom kiemelkedő és a szaglásom is, sőt még a szinesztéziára is képes vagyok és vannak hegeim, de nem mindről tudom már hogy hogyan lett (közben csak elfelejtettem..)?
Ezek szerint ember létemre ufonak tartotok? XD
Minek?
Minden politikust reptoid vagy kollaboráns velük.
#5 még nem, de bármikor felvághatnék annak is. Vagy csak a politikusok változnak át ufo-vá rejtélyes módon? xD
A mindennapi életben hogy alkalmazod, nap mint nap találkozol politikusokkal? Vagy folyamatosan bújod róluk a videókat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!