Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Az útmutató szerint kilehet...

Ufokurtato007 kérdése:

Az útmutató szerint kilehet szűrni a reptoid politikusokat, vélemény?

Figyelt kérdés

Az amerikaiaknak az alábbi útmutató, hogy kitudják szűrni a reptoid alakváltó politikusokat a nem-reptoid értsd: humán politikusoktól. Szerény véleményem szerint, átlehet ezt az igen precízen kidolgozott témát venni tőlük és alkalmazni a mindennapjainkban.

Forrás: [link]

2021. nov. 10. 18:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#10 az elmélet kedvéért tegyük fel, hogy reptoid vagyok. Szerzek ezzel bármilyen előnyt vagy hátrányt az életben? Számít bármit is hogy reptoid vagyok vagy sem? Élem az életem aztán meghalok mint mindenki más.
2021. nov. 10. 20:28
 12/15 A kérdező kommentje:
#11 Előnyöd nem, hátrányod annál inkább. A Galaktikus Tanács szerint jövőre a fajod megkezdi az inváziót, ami a próféciában írva vagyon és elkezdődik a mindent eldöntő ütközet az univerzum sorsáért. Valószínűleg behívnak (hogyha kém vagy) a helytartód által, hogyha viszont alvóügynök vagy, akkor pedig élesítik a 69-es parancsot, vagyis az emberiség kiírtása és leigázása utasítást.
2021. nov. 10. 20:30
 13/15 anonim ***** válasza:
83%

Sok volt a sci-fi :D

Ehelyett valószínűleg ugyanúgy felkelek, elmegyek dolgozni és haza megyek a páromhoz (remélem addigra lesz, hogy lehessen aktiválni a 69-es "kódot" xD)

2021. nov. 10. 20:36
 14/15 A kérdező kommentje:
2022-ben majd meglátjuk.
2021. nov. 10. 21:15
 15/15 anonim ***** válasza:
40%
A hülyeséged szűrd le te barom... Kérdés jelentve.
2021. nov. 26. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!