Magyarországon van törvény szerinti kötelezettség arról, hogy pl. emagon, edigitalon stb. csak úgy lehet terméket forgalmazni, ha van magyar nyelvű útmutatója? Vagy megengedett angol nyelvű útmutatóval is?
1-es válaszoló: ez talán meglepő lesz a számodra, de képzeld el, hogy vannak olyan emberek, akik dolgoznak a járványhelyzet alatt (is). Én egy vagyok közülük. És mivel a vírus miatt rengeteg extra feladatom van, igyekszem a lehető leghatékonyabb módon intézni az időigényes feladataimat. A jelenlegi fő feladatomhoz szorosan kötődnek a Magyarországon forgalmazott termékek leírásai és az azokhoz kapcsolódó esetleges jogi szabályozások, de mivel nem vagyok jogász, mivel nincs sok ismeretem ebben a témakörben, és időm sincsen túl sok jelenleg arra, hogy ezzel foglalkozzam, ezért annak reményében írtam ezt a kérdést ide a Gyakorira, hogy talán lesz olyan ember, aki tud releváns választ adni erre a kérdésemre - az eszméletlenül félelmetes és fél Magyarországot elpusztító vírus eszeveszett tombolása ellenére is.
Tudom, hogy tele van trollokkal és tapír agyatlanokkal a Gyakori, de azért egy próbát adtam neki. Ha már csak egy releváns linket kapok, én már annak is örülök. Te, kedves 1-es válaszoló, éppen nem tartozol ezek közé, tehát azt javaslom, hogy pánikolj tovább otthon. Szívesen a tanácsot!
2-es válaszoló: nagyon köszönöm a linket, máris sokkal közelebb vagyok, mint a gugli kereséseimmel! Ezer hála! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!