Csak nekem van olyan érzésem mikor olvastam a sodora és gomora című "Bibliai történetét,hogy a Biblia lehet, hogy nem is helyes útmutató? Gusztustalan?
Jaj de szánalmas vagy kérdező… nekem (is) írtál de egyszerűen szánalmas és agyrém!
Mi a nem helyes útmutató? Ez egy történet volt hogy az emberek milyenné vállnak ha elfordulnak a dogmától… mai korban is ezt lehet megfigyelni mert nem épp a vallásos keresztények mennek el a szex orgiára! Amit megjegyzem rendesen klubbkébt van üzemeltette minden országban legalább 4-5!
Miért is óvodába akarod pont ezt felolvasnod? (Na ezért vagy te egy hulye troll!) alapból miért akarsz szexualis témát egy óvodába be hozni? Figyelmedbe hozom a kiskorúakkal szembeni törvényt szóval csak óvatosan ;)
Nem lehetne inkább Jézus születéséről mesélni? Meg hogy mit hoztak nekik a nap keleti bölcsek?
Vagy csak Noé ozomvizet?
Ha ez a munkád akkor ahogy mondtam lehet menni tescoba meg spárga szalámit kiadni!
Elfelejted hogy hol vagy! A való életben és ha nem akarod a munkádat megcsinalni akkor megcsinálja helyetted 100 másik…
De várj!
“ Itt a Biblia a mese szerintem! És erre nekem szükségem nincs”
Szoval akkor itt még is csak rólad van szó? Neked erre nincs szükséged de akkor miért vagy itt? Ahogy mondtam mindnekinek a maga dolga a vallás!
Írod hogy középiskolai Gyakorlatra kell vinned de utána meg már óvodai gyakorlatra kell vinned? 😂😅
Na most akkor melyik?
Vagy pedig nincs semmiféle gyakorlat és csak a napi utaljozó vagy akinek ebben merül ki az élete?
Na meg ha gyakorlat akkor ez neked kötelességed és hiába jaratod le itt magad mikor ezt a főnökeidnek kell meg mondani…!
Azokat meg nem fogja érdekelni szóval…
Alapból is nem hiszem hogy óvodába bárhol is bibliát olvastatnának!
Általános iskola 4-5. Osztály már annál inkább de ott is csak hittanom de ahova meg megint csak nem kötelező menni! 😂😅😂
Ahogy mondtam rém szánalmas és undoritó vagy
A Biblia nem mesekönyv szintjén van...... Vannak benne részek, amiket gyereknek csak fel se szabadna olvasni belőle
A mesékben a történelmi események nincsenek ilyen jól kidolgozva és ebben lényegében "fontosabb" tanítások is vannak, tehát aki aki szimplán mesekönyv ként jellemzi a Bibliát a gyerekének "szülőként az irtó buta
Igen időközben formálódott a vélemény..... Kedves utolsó te ha hívőket így beszélsz a másikról, akkor te nem gusztustalan vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!