Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Csak nekem van olyan érzésem...

Csak nekem van olyan érzésem mikor olvastam a sodora és gomora című "Bibliai történetét,hogy a Biblia lehet, hogy nem is helyes útmutató? Gusztustalan?

Figyelt kérdés

#Sodora és gomora
2022. jan. 13. 23:06
1 2 3 4
 21/31 Andizsuzsi ***** válasza:
Szóval te középiskolás vagy, és az óvodai gyakorlaton az Ószövetségből kellene felolvasást tartanod? Kevéssé tudom elhinni.
2022. jan. 17. 10:09
 22/31 anonim ***** válasza:

Jaj de szánalmas vagy kérdező… nekem (is) írtál de egyszerűen szánalmas és agyrém!

Mi a nem helyes útmutató? Ez egy történet volt hogy az emberek milyenné vállnak ha elfordulnak a dogmától… mai korban is ezt lehet megfigyelni mert nem épp a vallásos keresztények mennek el a szex orgiára! Amit megjegyzem rendesen klubbkébt van üzemeltette minden országban legalább 4-5!

Miért is óvodába akarod pont ezt felolvasnod? (Na ezért vagy te egy hulye troll!) alapból miért akarsz szexualis témát egy óvodába be hozni? Figyelmedbe hozom a kiskorúakkal szembeni törvényt szóval csak óvatosan ;)

Nem lehetne inkább Jézus születéséről mesélni? Meg hogy mit hoztak nekik a nap keleti bölcsek?

Vagy csak Noé ozomvizet?

Ha ez a munkád akkor ahogy mondtam lehet menni tescoba meg spárga szalámit kiadni!

Elfelejted hogy hol vagy! A való életben és ha nem akarod a munkádat megcsinalni akkor megcsinálja helyetted 100 másik…

2022. jan. 17. 10:31
 23/31 anonim ***** válasza:

De várj!

“ Itt a Biblia a mese szerintem! És erre nekem szükségem nincs”

Szoval akkor itt még is csak rólad van szó? Neked erre nincs szükséged de akkor miért vagy itt? Ahogy mondtam mindnekinek a maga dolga a vallás!

Írod hogy középiskolai Gyakorlatra kell vinned de utána meg már óvodai gyakorlatra kell vinned? 😂😅

Na most akkor melyik?

Vagy pedig nincs semmiféle gyakorlat és csak a napi utaljozó vagy akinek ebben merül ki az élete?

Na meg ha gyakorlat akkor ez neked kötelességed és hiába jaratod le itt magad mikor ezt a főnökeidnek kell meg mondani…!

Azokat meg nem fogja érdekelni szóval…

Alapból is nem hiszem hogy óvodába bárhol is bibliát olvastatnának!

Általános iskola 4-5. Osztály már annál inkább de ott is csak hittanom de ahova meg megint csak nem kötelező menni! 😂😅😂

Ahogy mondtam rém szánalmas és undoritó vagy

2022. jan. 17. 10:39
 24/31 A kérdező kommentje:

A Biblia nem mesekönyv szintjén van...... Vannak benne részek, amiket gyereknek csak fel se szabadna olvasni belőle

A mesékben a történelmi események nincsenek ilyen jól kidolgozva és ebben lényegében "fontosabb" tanítások is vannak, tehát aki aki szimplán mesekönyv ként jellemzi a Bibliát a gyerekének "szülőként az irtó buta

Igen időközben formálódott a vélemény..... Kedves utolsó te ha hívőket így beszélsz a másikról, akkor te nem gusztustalan vagy?

2022. jan. 18. 02:34
 25/31 anonim ***** válasza:
24 nem mondtam hogy hívő vagyok! Vagy már automatikusan annak kell lennem mert látok egy hulye provokatív napi keresztény szitkozodó kérdést?!
2022. jan. 18. 10:33
 26/31 A kérdező kommentje:
Én honnan tudtam, hogy nem az vagy!? Akkor bocsánatot kérek.
2022. jan. 18. 23:05
 27/31 anonim ***** válasza:
Azért azt tisztázzuk, hogy a keresztény vallásnak nem az Ószövetség az alapja.. csak a félreértések elkerülése végett..
2022. jan. 18. 23:42
 28/31 anonim ***** válasza:
Az Ószövetség nem "útmutató". Ha te eddig azt hitted, hogy az, akkor sajnos tévedtél. De ha már mindenképpen Ótestamentum - óvodásoknak nyilván nem Szodoma és Gomora történetét választanám..
2022. jan. 19. 12:25
 29/31 anonim ***** válasza:
Egyébként van gyerek Biblia. Rengeteg féle kiadás, szép színes képekkel, rövidített / egyszerűsített történetekkel.
2022. jan. 21. 03:32
 30/31 MTamas2 válasza:
A Biblia egy nagyon régi perverz mesekönyv, tele butaságokkal. Tűzre vele!
2022. febr. 1. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!