Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm 3 év után bevallotta, hogy már nincs rózsaszín ködben, viszont még mindig szerelmes belém??
Beszélgettünk erről, és rákérdeztem erre, azt mondta , hogy nyílván már nincs rózsaszín köd körülötte, de ő attól függetlenül úgy érzi szerelmes ugyanúgy.
Ez normális ? Én nagyon szeretem a mai napig ... szerelmes vagyok én is! De ha visszagondolok pl az első évre , akkor rá kell jöjjek , hogy akkoriban sokkal jobban “rajongott” értem, mindenbe engem làtott, velem akart minden percet tölteni, most meg azért már látszódik a különbség, hogy másra is több időt szentel. Meg már mondta is , hogy nem kell minden programot együtt csinálni.
Ez engem eléggé rosszul érint, de nem tudom, hogy ez normális e ? Minden kapcsolatban így van? Valóban szerelmes még?
Persze, hogy lehet hosszú kapcsolatotok. Ez minden tartós kapcsolatban bekövetkezik valamilyen szinten, és téved, aki ízt írja, hogy ez már nem szerelem, hanem szeretet. A szerelem nem egyenlő a rózsaszín köddel.
12 éves kapcsolatban élek, velem is megtörtént - jó, persze, nem vagyok már tini nyilván - ma is a páromat választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!