Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha soha nem volt ott a rózsaszín köd attól még lehet szerelmes?
Létezik ilyen szerelem is: csendes, nyugodt.
Azért ezt is lehet fokozni, különféle programokkal.
A mai világban kinek van olyan, hogy rózsaszín köd? :D Maximum azoknak akik tényleg nagyon akarnak valakit, az viszont nagyon ritkán jön össze. (Hogy visszamenőleg is úgy érezzen a másik fél).
A legtöbb esetben inkább már csak ez van, mint nálad is, hogy a fiúnak kell egy ... akivel lehet és ennyi. Mondjuk azt nem tudom, hogy valaki miért ennyire papucs, hogy ha már a szemébe mondják, hogy papucsnak van használva, akkor miért törődik bele, amikor lehetne minden ezerszer jobb. Persze ez a te döntésed, én nem akarok beleszólni, csak nem értem a legtöbb lány gondolkodását. :D
Remélem nem vetted sértésnek vagy bármi, mert tényleg csak értetlenségből írtam. :S
Amivel az együttlétet fel lehet dobni.
Kirándulás, közös játék, a szexben különféle dolgok, ilyesmi.
Beszélj vele, hogy mit szeretnél, és te is találj ki dolgokat.
Meg kell érteni: az, hogy szereted, nem jelentheti azt, hogy elereszti fülét-farkát.
Ha neki bármit elhiszel, akkor mégis miért kételkedsz? Már pedig ha egyáltalán felmerült benned, akkor kételkedsz. Te pedig ide is ki írtad. Amivel persze semmi gond, én csak nem értem az egészet.
Vagytok ki, egy pár akik annyira szeretik egymást, megbeszélitek hogy nektek ez így jó, azonban neki valami hiányzik belőle. Nem akarok neked rosszat, hiszen nem is ismerlek, meg amúgy sem akarnék soha senkinek. És kívánom a legjobbakat nektek. Nekem viszont rossz érzésem van ezzel kapcsolatban, bár lehet csak azért, mert nem sok tapasztalatom van ilyen téren illetve mert nem ismerlek egyikőtöket sem.
Nos én azért a helyedben óvatosabb lennék, ha tegyük fel a barátnőm azt mondaná, hogy valami hiányzik a kapcsolatunkból. Nekem az első az lenne, hogy megpróbáljak rajta változtatni, bár nem tudom, ez a ti esetetekben elég nehéz dolog. Próbáljatok minél több elméket meg élményeket felhalmozni együtt, és akkor lehet hogy ő is érzi majd a szerelmet, és nem csak a kapcsolatotok fizikai részét fogja élvezni, vagy én nem tudom, ez bonyolult. xd
Mivel szerelmes vagy és jó a kapcsolatod, ahol jól bánnak veled, ezért én nem mondom, jogy szakíts. Fiatal vagy még gondolom. Vard ki szerintem, meglátod, hogy mennyire zavar ez, boldog vagy-e így.
Én mar jóval idősebb vagyok, voltam ilyen kapcsolatban, ahol nem volt meg egyikünk részéről se a szenvedély, én azt mondom, nem bántam neg a kapcsolatot, jó volt, de egész más az olyan kapcsolat, ha imadjuk egymást mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!