Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm 3 év után bevallotta, hogy már nincs rózsaszín ködben, viszont még mindig szerelmes belém??
Beszélgettünk erről, és rákérdeztem erre, azt mondta , hogy nyílván már nincs rózsaszín köd körülötte, de ő attól függetlenül úgy érzi szerelmes ugyanúgy.
Ez normális ? Én nagyon szeretem a mai napig ... szerelmes vagyok én is! De ha visszagondolok pl az első évre , akkor rá kell jöjjek , hogy akkoriban sokkal jobban “rajongott” értem, mindenbe engem làtott, velem akart minden percet tölteni, most meg azért már látszódik a különbség, hogy másra is több időt szentel. Meg már mondta is , hogy nem kell minden programot együtt csinálni.
Ez engem eléggé rosszul érint, de nem tudom, hogy ez normális e ? Minden kapcsolatban így van? Valóban szerelmes még?
Teljesen természetes. Szüleid?
Ha azt mondja, hidd el nyugodtan. Bizalom nélkül nem ér semmit az egész, akár rózsaszín, akár nem.
Ha nem érnek külön-külön is élmények, akkor bepunnyad és kiüresedik a kapcsolat. Megszokássá válik, amiből az egyik biztosan menekülni fog.
Teljesen normális, higy nem tölt veled minden percet.
Persze, hogy normális. A szerelem ettől még nem vész el, csak átalakul. Van egy átmeneti időszak, amikor az ember talán hiányolja azt a bizonyos rózsaszín ködöt, de aztán idővel rájön, hogy más formában ugyanúgy ott van a szerelem. Legalábbis egy tartós kapcsolatban.
Ne bántódj meg ezen, tök normális és jó dolog, hogy a barátnőd őszinte veled.
Köszönöm a válaszokat! :)
Mit gondoltok lehet hosszú tàvú így a kapcsolatunk?
Ez teljesen normális.
(De amúgy a rózsaszín köd konkrétan a szerelmes állapotot jelenti, azaz üti egymást a két állítása.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!