Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik naprol a masikra eltunt a rozsaszin kod, vagy csak hangulatingadozasom okozza?
Ugyan így vagyok én is. Mar az is megfordult a fejemben, hogy mivan ha reszegen megcsalom, mivan ha (ahogy te is mondtad) csak szeretet hianyos voltam es azert kellett valaki. De! Ilyen esetekben mindig azzal nyugtatom magam, hogy nagyon szeretek vele lenni, amikor vele vagyok boldog vagyok. Amikor ezek a negatív gondolatok megfordulnak a fejemben akkor egyedül vagyok(nélküle) szooval lehet, hogy ez amolyan hiányérzet mellékhatás. Szóval fel a fejjel! Ha kiszeretsz belole azt ugy is erezni fogod.
Azt is megpróbálhatod, hogy amikor hasonlo gondolatokkal van tele a fejed, akkor elmesz turazni, biciklizni, esetleg horgaszni, mindegy csak valami kikapcsolo legyen, de! Ami a legfontosabb, hogy ne keresd kozben telefonon, Facebookon(Messengeren). Az a legfontosabb, hogy feltöltődj, kikapcsolj, esetleg érezd a hiányát. Ha erzed a hiányát akkor nincs miért aggódni.
Remélem segíthettem(furcsa de ahogy ezt leirtam meg magamnak is segitettem vele), illetve nagyon sok boldogságot és boldog parkapcsolatot! :D
Ui.: Ha meg ugy erzed ezeket a gondolatokat, hogy vele vagy, akkor lehet, hogy tul sok idot töltesz vele és hianyzik egy kis magány, illetve egy kis kikapcsolódás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!