Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Segítsen valaki hogy dolgozzam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítsen valaki hogy dolgozzam ezt fel!?

Figyelt kérdés

Volt egy barátom 2 eve már.Először minden rendben volt,de egyszer csak megváltozott. Fülig szerelmes vagyok belé, ő a mindenem még igyis. Furcsán eltűnt napokig. Elég durván ignorált. Aztán mindig esélyt adtam neki mert szerettem. Így történt egy hete is. Keddtől kb szombatig nem nagyon akart válaszolni a Messenger üzenetemre. Femt volt de nem válaszolt. Pár szavakat. De aztán rá jöttem hogy idén már tegnap, és ma tudunk talizni. Könyörgött hogy menjek hozzá ezért úgy gondoltam,megpróbálok elmenni,hátha kibékülünk. El is akartam menni de mintha az Isten húzott volna vissza, se ma, sem tegnap nem mentem. Ideges volt ma is rám, könyörgott hogy szeret,menjek, velem akar lenni. Aztán előbb délután kiderült hogy van egy 14 éves csaja (barátom lassan 28) és egy faluban is laknak. Annyi történés volt, hogy rá írtam a csajra, mondta igen együtt vannak, majd a barátom egy szempillantás alatt letiltott mindenhol. Szó szerint mindenhol. Sosem csinált ilyet. Többször csalt meg sajnos de soha az életbe nem volt ilyen még. Soha nem tiltottuk egymást. Mindennap beszéltünk. Tudom nagyon bolond vagyok én is...de legyszives adjon valaki valami jó tanácsot mit csináljak, mert egyszerűen most történt 1 órája és nagyon rossz össze vagyok zavarodva.

( Nyáron észre vettem hogy ők jóban vannak vagyis gondoltam mert szivezgették egymást, de utána letörölte őt az exem😩 majd egy darabig nem is vettem észre hogy köztük várni is lenne.Kíváncsiságból megnéztem a profilját a lánynak,és megláttam pontosan azt a dátumot kiírva a profilján amikor mi össze vesztünk miatta és a barátom nevének kezdőbetűjét rá írta egy szerelmes videóra és kint volt neki nyilvánosan a napjaba. Nekem a csaj nem volt ismerősöm utána jelölten be és megkérdeztem tőle.)

De miért hívott akkor oda engem ma is meg mindig könyörgott😥😥 egy faluba laknak. Meg éjszaka is írta elköszönt hogy az élete értelme vagyok nem értem😥😥😥😥

2021. dec. 21. 14:34
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
2 eve együtt vagyunk vagyis msr csak így voltunk😥😥
2021. dec. 21. 14:36
 2/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem elég, hogy megcsal, hülyének néz, nem tisztel, még pedofil is. Jobb hagyod, és nem folysz bele az ügyeibe.
2021. dec. 21. 14:38
 3/16 A kérdező kommentje:
Hat már letiltott nem tudom elérni de nagyon rosszul esik hirtelen történt az egész egyik percben azt írta velem akar lenni utána egy perc múlva letiltott
2021. dec. 21. 14:48
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem szeret és sose szeretett. Az első megcsalásnál ott kellett volna hagynod. Nem mentség semmire, hogy szeret/szereted, ha valaki ilyen, lépni kell. Lelki támasznak meg ott vannak a barátok ilyen esetben, ha nincsenek ott, azok nem barátok, ilyenkor derül ez is ki, ami végülis nem baj, mert hamis barátokra sincs szükséged.
2021. dec. 21. 15:28
 5/16 anonim ***** válasza:
47%
Bűntudata volt, ezért akart veled lenni.
2021. dec. 21. 15:34
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem pedofil, mert a pedofilok nem vonzódnak a 14 éves lányokhoz.

Az a 28 éves srác egészen pontosan hebefil.

A hebefíliáról bővebben itt:

[link]

2021. dec. 21. 16:49
 7/16 A kérdező kommentje:
Testvére is 28 éves volt mikor gyereket csinált egy 15 éves lánynak és azóta is férj és feleség.. mármint nincsenek együtt mert a lány még mindig gyámság alatt áll még 17 éves
2021. dec. 21. 16:51
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nézz utána a nárcisztikus személyiségzavarnak, a barátod a leírtakból gyanús, hogy az. Ez esetben jó, ha megszabadultál tőle, mert csak hosszú terápiával gyógyítható és a nárcisztikusoknak általában nincs betegségtudatuk. De ezt csak laikusként írom!
2021. dec. 21. 17:09
 9/16 A kérdező kommentje:
Hát rendben csak nagyon hirtelen történt egyszerűen nehez felfogni és nagyon rosszul esik. Fáj már a fejem nem bírok magammal. Egyébként a csajt nem érintette meg ugyanúgy együtt vannak mert attól hogy letiltott és én is őt látom a napját vhogy nem tudom hogy de látom és kint van neki a video
2021. dec. 21. 17:16
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz időszak, sétálj sokat, próbálj új dolgokba fogni, új emberekkel ismerkedni. S persze nem érdemes megpróbálni megúszni, hogy az ember a párkapcsolatát "meggyászolja", tehát adj magadnak időt.
2021. dec. 21. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!