Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítsen valaki hogy dolgozzam ezt fel!?
Volt egy barátom 2 eve már.Először minden rendben volt,de egyszer csak megváltozott. Fülig szerelmes vagyok belé, ő a mindenem még igyis. Furcsán eltűnt napokig. Elég durván ignorált. Aztán mindig esélyt adtam neki mert szerettem. Így történt egy hete is. Keddtől kb szombatig nem nagyon akart válaszolni a Messenger üzenetemre. Femt volt de nem válaszolt. Pár szavakat. De aztán rá jöttem hogy idén már tegnap, és ma tudunk talizni. Könyörgött hogy menjek hozzá ezért úgy gondoltam,megpróbálok elmenni,hátha kibékülünk. El is akartam menni de mintha az Isten húzott volna vissza, se ma, sem tegnap nem mentem. Ideges volt ma is rám, könyörgott hogy szeret,menjek, velem akar lenni. Aztán előbb délután kiderült hogy van egy 14 éves csaja (barátom lassan 28) és egy faluban is laknak. Annyi történés volt, hogy rá írtam a csajra, mondta igen együtt vannak, majd a barátom egy szempillantás alatt letiltott mindenhol. Szó szerint mindenhol. Sosem csinált ilyet. Többször csalt meg sajnos de soha az életbe nem volt ilyen még. Soha nem tiltottuk egymást. Mindennap beszéltünk. Tudom nagyon bolond vagyok én is...de legyszives adjon valaki valami jó tanácsot mit csináljak, mert egyszerűen most történt 1 órája és nagyon rossz össze vagyok zavarodva.
( Nyáron észre vettem hogy ők jóban vannak vagyis gondoltam mert szivezgették egymást, de utána letörölte őt az exem😩 majd egy darabig nem is vettem észre hogy köztük várni is lenne.Kíváncsiságból megnéztem a profilját a lánynak,és megláttam pontosan azt a dátumot kiírva a profilján amikor mi össze vesztünk miatta és a barátom nevének kezdőbetűjét rá írta egy szerelmes videóra és kint volt neki nyilvánosan a napjaba. Nekem a csaj nem volt ismerősöm utána jelölten be és megkérdeztem tőle.)
De miért hívott akkor oda engem ma is meg mindig könyörgott😥😥 egy faluba laknak. Meg éjszaka is írta elköszönt hogy az élete értelme vagyok nem értem😥😥😥😥
Nem pedofil, mert a pedofilok nem vonzódnak a 14 éves lányokhoz.
Az a 28 éves srác egészen pontosan hebefil.
A hebefíliáról bővebben itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!