Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem tudom eldönteni, hogy...

Nem tudom eldönteni, hogy milyen területen dolgozzak. Valami segítség?

Figyelt kérdés

Túl sok ötletem van és már annyi mindent tanultam, hogy félig polihosztornak érzem magam. Olyan sok képzést elvégeztem, hogy nem tudok egyet kiválasztani, hogy melyikre fókuszáljak. Mellette meg itthon rajzolást meg 3D modellezést is tanultam internet segítségével. Azt tudom, hogy melyik megy jobban és melyiket szeretem csinálni, de így is nehéz választani. Ha állást keresek bejelölöm a szoftverfejlsztést, de még nem biztos, hogy azt szeretném csinálni, pedig a várható fizetés nagyon jó.

A rendszergazda állásokra is jelentkezem, de az azért annyira nem vonz.

Szerintetek válasszak egy területet vagy csak ugyanúgy keressem tovább az állásokat.

2021. jún. 28. 13:36
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem rosszul allsz neki. Talald ki hogy 5 ev mulva milyen eletszinvonalon szeretnel elni, mennyit keresni, milyen korokbe mozogni, milyen baratokra szert tenni stb. Ha ez megvan szepen ird be a googlebe hogy hays salary guide es kb meglatod hogy milyen szakmak lesznek azok amik az altalad preferalt fizetest megadjak. Utana a baratok eletszinvonal stb stb alapjan marad egy par. Ha több fizut mond a hays mint amire gondoltal akkor viszonylag egyszeru elerni azt amit szeretnel. Ha kevesebbet akkor nehezebb. Ez alapjan tovabb tudod majd szurni.
2021. jún. 28. 14:08
 2/6 A kérdező kommentje:
De nekem nem a fizetés a fő szempont, hanem amit otthon is szeretek csinálni pl. programozni.
2021. jún. 28. 14:11
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
A Hays salary guide amugy is eleg tavol all a valosagtol (IT teruleten).
2021. jún. 28. 14:14
 4/6 anonim ***** válasza:
#3-as: Többet vagy kevesebbet mondanak a valóshoz képest?
2021. jún. 28. 17:55
 5/6 anonim ***** válasza:

#3 minel seniorabb poziciorol van szo, annal jobban ala lonek.

Junior pozik bersavjai pl. meg realisak, a tech lead szint meg mar teljesen abszurd. 1.6-ot irnak pl. tech lead MAXra, mikor sok cegnel ez sima senior szint, a lead sav teteje meg boven 2 milla felett van.

2021. jún. 28. 18:12
 6/6 anonim ***** válasza:
#4*
2021. jún. 28. 18:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!