Nem tudom eldönteni, hogy milyen területen dolgozzak. Valami segítség?
Túl sok ötletem van és már annyi mindent tanultam, hogy félig polihosztornak érzem magam. Olyan sok képzést elvégeztem, hogy nem tudok egyet kiválasztani, hogy melyikre fókuszáljak. Mellette meg itthon rajzolást meg 3D modellezést is tanultam internet segítségével. Azt tudom, hogy melyik megy jobban és melyiket szeretem csinálni, de így is nehéz választani. Ha állást keresek bejelölöm a szoftverfejlsztést, de még nem biztos, hogy azt szeretném csinálni, pedig a várható fizetés nagyon jó.
A rendszergazda állásokra is jelentkezem, de az azért annyira nem vonz.
Szerintetek válasszak egy területet vagy csak ugyanúgy keressem tovább az állásokat.
#3 minel seniorabb poziciorol van szo, annal jobban ala lonek.
Junior pozik bersavjai pl. meg realisak, a tech lead szint meg mar teljesen abszurd. 1.6-ot irnak pl. tech lead MAXra, mikor sok cegnel ez sima senior szint, a lead sav teteje meg boven 2 milla felett van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!