Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek a motorosok?
Én is sportmotorral jartam gimibe és utána is sokat motoroztam, volt pár motorom. Nagyon nagyok is. (BMW motorom is volt)
Nekem az a tapasztalatom, hogy nem igazán ez számít a lányoknál. Jól írja a 9. Hogy én anno meg biciklivel , meg buszon ülve is tudtam csajozni, de ha te csak motorral tudsz, akkor nálad bajok vannak Kistöki. Te kis “adneralin Lovas” 😂😂 az kell neked :D adneralin 😂 Azt ne felejtsd el, hogy a motort vezetni is kell tudni :D
A kerdesednek tenyleg van egyfajta kihivó jellege, hogy így hivod fel a csajoknál a figyelmet magadra, hogy te motorozol :D Nem leszel sikeresebb a csajoknal mert te épp motorozol :D
Amúgy a simson meg társai szerintem sem motor :D Ilyen fűnyírókkal kár feltartani a forgalmat, ráadásul a szinyó meg ezer éves az euro1 es környezetszennyező rozsdaboglya, nemértem, hogy hogy lehet valakinek hobbi motor egy 30-40-50 éves lomha rozsdakupac. A motor az nagyon nem ott kezdődik :D
Menten elszégyellem magam, hogy néha nyáron felülök a simsonokra és elmegyek vele kirándulni évente 1-2x, máris kissebbsegi komplexusom van mellettetek fiúk 😂
9-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!