Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a pasimat?
Tegnap voltunk egy buliba és mikor elmentem valami innivalóért. Mikor vissza mentem akkor egy másik csajjal volt. Természetesen kiborúltam,oda mentem és elkezdtem ordíbálni vele majd egyszer megütöttem.
Azóta hiába próbálok vele kapcsolatba lépni nem tudok!
Mit tegyek?
Pasi vagyok, szóval nem valami feminista. Fordítva még azt mondanám, hogy oké főleg ilyen helyzetben. De itt se azt tudom elképzelni, hogy kiütötte 3 fogát és eltörte a bordáját, hanem kapott egy pofont. Ezt megérdemelte ha egyszer megcsalta a párját.
Azt meg hogy oké amiatt írom, mert ugye normál körülmények között a nők a gyengébbek. Téged pofoztak már fel?? Engem igen. Persze nem megcsalás terén, csak beszóltam a másiknak :D Persze semmi harag (hülyéskedtünk), de neki akkor jól esett, én meg igazából fel se vettem. Fordítva viszont fix borult volna a lány és lilult volna az arca is. Na ez a különbség, hogy nő üt meg férfit, vagy férfi üt meg nőt.
Azt viszont jól látod, hogy a másikat nem szabad bántani. Én más pasikba se szoktam belekötni és nem is szólok úgy senkihez. Akkor szoktam inkább "balhézni", ha olyat látok ami nem tetszik. Pl multkor egy részeg csávó este kissé illetlenül közeledett egy lányhoz, ott szóltam, hogy nem kellene. Vagy mikor láttam, hogy a srác felpofozza a barátnőjét, aki összeesett, majd jött az, hogy "ne szóljak bele". Persze, majd talán nézni fogom az ilyeneket...
",oda mentem és elkezdtem ordíbálni vele majd egyszer megütöttem."
Fordított esetben te akarnád látni azt a pasit, aki ezt tette veled...??
Ugye tudod a választ: SEHOGY!
De konkrétan mi az, hogy "egy másik csajjal volt"....???
Beszélgetett vele, vagy már a kisszobában hancúroztak?
Legyen már benned tartás b*zdmeg. Nem elég, hogy kisgyerek módjára kiverted a hisztit, de még vissza is könyörögnéd magad. Az a pasi soha nem volt és soha nem lesz a tiéd. Szánalmas..
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!