Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy szerezzem meg a srácot?
Tavaly majusban elhivott moziba, azutan pedig nem sikerult alakulni nornalisan. A szuleinek is bemutatott.
Sajnos teljesen zarkozottan viselkedtem, nem tudtan elengedni magam, mert tulsagosan jora akartam mindent, hogy sikeruljon, es nem akartam elrontani. Ettol fuggetlenul elkapkodtuk a dolgokat, es o meg is gondolta magat.. ezutan osszel keresett fel ismet, de akkor elkuldtem, mert csak kavarni akart. Azutan decemberben meggondolta MEGINT magat, de akkor konoly kapcsolatot akart. El is vitt etterembe, randizgattunk, viszont szoba hozta, hogy nem tetszik neki, amikor siri csondben vagyunk, mert nem tudok temat felhozni Vagy reagalni. Meg ennyi honap utan is tiszta izgalomban voltam. Ezutan elment egy baratjahoz kulfoldre, es mondtam neki, hoy erezze jol magat, ne azzal foglalatoskodjon, hogy ir. Ez abba torkollott, hogy amig kint volt (kb 4-5 nap) nem is irt, csak miutan hazaert. Ezt kovetoen pedig megint nem akarta, hogy folytassuk..
Ezt kovetoen osszefutottunk februarban, de akkor csak kavartunk, szo nem volt a kapcsolatrol. Ugy ereztem, egeszen azodaig, hogy nem kell nekem ez a srac annyira, hogy olyan komolyan vegyen. Viszont ezutan lett baratnoje, es teljesen megfordult a gondolatmenetem. Mar honapok ota hianyoltam, sirtam miatta sokat, es nagyon vissza szerettem volna kapni. Persze tudtam, hogy nem lehetseges a visszafogottsagom miatt.
A kapcsolata kozben az instas sztorijaimra reagalt, meg irogatott neha, sot meg ossze is akart futni, csak elutasitottam.
Most viszont szakitottak a baratnojevel, es ismet beszelunk. Elvileg megerintette ez a kethonapos kapcsolat is, de szerintem annyira nem mint ahogy o ateli. (Legalabbis a pszichologiai temakhoz kifejezetten ertek, es most a rozsaszin kodot felreteve realisan probaltam atlatni az erzelmeit.) Valami koztunk pedig megvaltozott most. Azaz: EL TUDTAM MAGAM ENGEDNI.. egyaltalan nem voltak csendes pillanatok, es jol erezte szerintem most o is nagyon magat. A beszelgetesunkkel legalabbis biztos nem volt baj. Meg most csokolozni vele, hozzaerni is jobb volt. Sokkal... Nem tudom, o hasonlokeppen velekezhet-e.. vegulis miattam 100km-t levezetett, hozni-vinni... meg megprobaltam neki segiteni, atbeszelni a dolgokat. Nagyon szeretnem megkapni ot, mint baratom, bar elsodleges nekem az, hogy most megoldodjanak a problemai fejben. Egyelore talan probalok ebben segiteni neki, mar amennyire szuksegelne. De emellett szeretnem, ha megszeretne belulrol, megtudna a valodi enem milyen is, vegre igy, hogy elengedtem magam.
Szerintetek ezt bizzam a termeszetre vagy probalkozzak be vagy csinaljak valamit?! Esetleg finom sütikkel lepjem meg vagy hasonlok?
18L
Nézd, ez a pasi úgy tűnik nekem, csak talonban tart téged és te meg annyira szereted, hogy mindent eltűrsz neki.
Megváltozni? Kutyából nem lesz szalonna, max. átmenetileg lesz jobb, amíg megint nem talál magának valamit/valakit.
Ha tényleg te kellenél neki, akkor nem szórakozna veled, hanem már az elejétől fogva működött volna a dolog közöttetek.
És mi az, hogy kavartok?
Csak szx és más semmi?
Hát,...én a helyedben keresnék valaki mást, olyat, aki szeret és nem kénye-kedve szerint rángat.
Szerintem te már mindent megtettél érte.
Neki kellene lépnie, vagy már régen kellett volna, ha tényleg igazán téged akarna, de hát ilyen huza-vona után kétlem, hogy ebből valaha is normális kapcsolat lesz és ne elégedj meg ilyen himi-humi dolgokkal, ne pazarold egy ilyen srácra magadat miközben lehet, pont az igazit szalasztod el miatta.... Szerintem ne keresd és meglátod, mi lesz! De én a helyedben keresnék mást és elengedném ezt a csávót - még ha fájó szívvel is, de jobb hamarabb és lépj tovább !
Szerintem ez a srác nem érdemel meg téged.
Koszonom a valaszodat!
Hat szex, igen. De kozben randizgattunk is sokat, mozi, menci etterem itt-ott.
Viszont en amiatt vagyok ketsegek es remenyek kozott, mert amilyen blokkban voltam mellette, megertem es aterzem, hogy nem birt volna tobbet. Tenyleg lattam benne a probalkozast, amikor randizni is vitt... viszont elengedni nem birtam magan. De olyan szinteb, hogy a fo temank a tanulas volt.. mert ugye sokat tanulok, o is tanulos, es hat nem tudtam masrol beszelni. Most viszont lehet radobbentem a baratnoje alatt, hogy fontos nekem, es most hogy szinglin ujra lattam, sikerult a sajat enemet mutatnom. Nem lenne szerinted/ szerintetek jo otlet, ha adnek eselyt, hogy igy ismerjen meg? A valodi enemet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!