Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szükségem lenne segítségre,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szükségem lenne segítségre, kell egy komoly "stratégia" hogy hogyan szerezzem meg a srácot ezen a nyáron (? )

Figyelt kérdés

Olyan írjon aki nem egy éretlen tinilány(mint én). Hanem felnőtt pasi vagy nő.

Köszönöm előre is

2019. jún. 11. 19:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Írd le mit szeretnél :D
2019. jún. 11. 19:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Írj rám!
2019. jún. 11. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én is egy "éretlen tinilány" vagyok, de azért válaszolok. Soha nem stratégiázgatok, tök felesleges és gyerekes. Beszélgettek, találkozgattok, aztán ha ő nem lép, lépsz te. Ennyi, roppant bonyolult.

Ha még nem tartotok ott hogy beszélgettek és jóban vagytok, akkor ráírsz, beszélgettek kicsit és elhívod valahova. Bár ezt magadtól is kitalálhattad volna.

Amúgy van pasim, szóval tapasztalatból mondom: a "stratégia" működik :D

2019. jún. 11. 19:44
 4/7 A kérdező kommentje:

Utolsó sajnos nálunk nem ez a helyzet:(( sokkal bonyolultabb ennél,ezért van a "profikra" szükségem

De neked sok boldogságot! Jaj bárcsak én is itt tartanék már

2019. jún. 11. 20:10
 5/7 PestisPesta ***** válasza:
Tudnék tanácsot adni de csak megfelelő információkkal. Ha kiváncsi vagy írd le privátban a fontosabb infókat és válaszolok.
2019. jún. 11. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Csak megjegyezném hogy éretlen tini és érett felnőtt között is van kategória aki segíthet....

érett tini, tapasztalt tini, tapasztalt felnőtt

2019. jún. 11. 20:55
 7/7 PestisPesta ***** válasza:
Én esetleg tudok tanácsot adni, de csak a megfelelő információk tidatában szóval, ha érdekel, csak írj privátban és válaszolok.
2019. jún. 11. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!