Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini komoly kapcsolat?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy csak szerintem, vagy tényleg kevés olyan lány (16-18) van aki komoly kapcsolatot szeretne?
Mármint nemcsak a külsőségek, hanem a meghitt pillanatok és a lelki támasz is fontos nekem, tudjunk beszélgetni és mindent megtudjunk beszélni.
Kezdek lemondani a lehetőségről, hogy találok ilyen fiatalon ilyen lányt.
17/f
Én pont ilyen lány vagyok és én meg a fiúkkal vagyok így! Komoly kapcsolatot szeretnék és a lehető legmélyebben megismerni a másik felet. De a korombeli fiúk csak szórakozni akarnak és csak szexet..Meg a legtöbbjük csak villogni akar velem és ágyba vinni, hát kösz ne nekem ebből nem kell. Ezért még inkább várok, később hátha találok egy normális férfit.
Ja és ne értsetek félre, nem akarok itt ismerkedni...
16/L
Természetesen van ilyen, ebben a korban különösen vágynak a lányok az első nagy szerelemre:)
Persze van aki már "elkorcsosult" és ri****c lett belőle, es van aki még eretlen az ilyen gondolatokhoz, de általában a lányok vágynak erre, ne félj, te is megtalálod a magadhoz való lánykát:)
19L
*És egyébként érezd magad méltónak, hogy bejöjjön egy ilyen kapcsolat az életedbe.
De egyébként lehet, hogy nem rögtön tudod bevonzani; és ugye közrejátszik a sors is; lehet, hogy épp életed ezen szakaszán meg pedig pont pl a magányt akartad megtapasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!