Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Snapchaten ha tüzelek egy fiúval az azt jelenti hogy vonzodik hozzam? Lehet ebből komoly dolog?
Figyelt kérdés
16/L2018. aug. 22. 22:52
1/9 anonim válasza:
Nyilván ha elkezdtek beszélgetni majd találkozni akkor lehet.
De most komolyan ha ez egy komoly kérdés könyörgöm hol marad a gondolkodás?
3/9 anonim válasza:
Mennyi tüzetek van már? Mellette beszélgettek is? Ha igen, mennyit?
4/9 A kérdező kommentje:
1 tuzunk van, és hat meg nem beszélgettünk sajnos, de én már elképzeltem hogy zajlana a jövőnk c:
2018. aug. 22. 23:14
5/9 anonim válasza:
Pedig ha nem beszélgettek mit sem ér az egész?
6/9 anonim válasza:
Most vagy te, vagy én vagyok nagyon hülye. De nem a kutyák szoktak tüzelni? És igen az azt jelenti.
7/9 anonim válasza:
Az azt jelenti h zsinórban küldtetek egy napig egymásnak snapet :D. nekem 100+ tüzem is volt valakivel mégse vonzodtunk egymáshoz...
8/9 anonim válasza:
1 tüzetek nem is lehet, mivel 3 nap után jelenik meg.😅
9/9 anonim válasza:
Nem függ össze az, hogy van tüzetek snapen és hogy vonzódik e hozzád...Főleg, hogy ahogy az előttem szóló írta, nem is lehet 1 tüzetek :D
Ha gondolod válaszolj a snapeire és akkor lehet elkezdtek beszélgetni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!