Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy szerezzem vissza az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzem vissza az exem, akinek én voltam az első?

Figyelt kérdés

szakítottunk, aztán találkoztunk, és azt mondta már nem szeret, és igazából szerinte nem is szeretet. Pedig nagyon úgy tünt hogy nagyon szeretet és az utolsó alkalommal mikor még nem szakítottunk akkor is igazán jól elvoltunk, aztán én karanténba kerültem korona miatt. és 10 napig nem láttam, és közben szerintem a barátnői rábeszélték hogy ez ne legyen.

biztosan tudnék hasonló lányt találni, másikat stb. de ő róla tudom amit tudok, és tudom hogy még ilyen barátnőm nem igazán volt. kell.

2021. nov. 11. 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:

És mi az amit tudsz róla?

De egyébként, ha ilyen könnyen rá lehet beszélni, akkor tényleg nem szeret igazán. Kár ezzel foglalkozni is.

2021. nov. 12. 15:21
 2/4 anonim ***** válasza:
mennyi ideig volt veled egyutt?
2021. nov. 12. 15:57
 3/4 A kérdező kommentje:
amit tudok róla, hogy szeretem, és vannak olyan dolgoai amiket más lányokban nem fedeztem fel. és 5 hónapja.
2021. nov. 13. 02:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha szereted engedd el. Én még mindig azt mondom, ha ilyen könnyen ott hagyott akkor nem szeret, és ha nem szeret a kapcsolatnak sincs értelme. Legyen egy kis büszkeséges neked is.
2021. nov. 13. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!