Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon örülne barátnőm? Vagy ne állítsak be váratlanul?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel együtt töltöttük a péntek szombatot, viszont ma vagyunk együtt 11 hónapja, gondoltam meglepem magammal és egy szál rózsával. Azonban nem tudom, mennyire örülne. Nyilván szeret, és szeret velem lenni, úgyhogy gondolom örülne, csak nem szeretném a napját felborítani ezzel. Kérdezzek rá finoman, mit csinál ma, és utána cselekedjek?2021. nov. 28. 08:35
1/7 anonim válasza:
Igen. Nem árt ha rá kérdezel hogy mit csinál ma. Van-e valami terve.
2/7 anonim válasza:
Az ötlet nagyon aranyos, de tényleg tudakold meg hogy mit csinál, mert kicsit ciki ha mondjuk pont nincs otthon. De amúgy tuti hogy örülne neked.
3/7 anonim válasza:
Ahogy előttem írták.
Én is így szoktam ha ilyen meglepetést akarok.
De végül mit csináltál?
4/7 anonim válasza:
Én is csak egyetérteni tudok. Bizonyosodj meg róla, hogy nincs programja.:)
5/7 anonim válasza:
11 hónap? Várd ki az egy évet, azt ünnepeljétek meg.Ezt furcsállni fogja.
6/7 anonim válasza:
Szerintem aranyos gesztus 11 hónap után is. Most az az 1 hónap nem oszt nem szoroz.
De végül elmentél?
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, igen, elmentem 🙂
2021. dec. 3. 07:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!